Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Trapas v markizáckom Teleráne: Diváci neverili vlastným očiam!

V markizáckom Teleráne mali v stredu chybu. Zobraziť galériu (4)
V markizáckom Teleráne mali v stredu chybu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Väčšina Slovákov si ranné vstávanie bez markizáckeho Telerána už nevie ani predstaviť. Zisťujú si v ňom nielen, aké bude počas dňa počasie, ale aj momentálnu situáciu na cestách či aktuálny dátum. No tí, ktorí si v stredu zapli rannú šou práve kvôli poslednej informácii, zostali poriadne prekvapení. Ehm, niekde sa totiž stala chyba!

Markizácke Teleráno sa objavuje na televíznych obrazovkách už dlhých 20 rokov. Niet preto divu, že si mnohí Slováci ranné vstávanie bez tejto relácie nevedia ani predstaviť. Niektorí si ju zapnú pre spríjemnenie príprav do práce, iní v nej hľadajú základné informácie o dátume, čase či počasí. 

No a práve táto druhá skupinka ľudí v stredu ráno zrejme nemohla uveriť vlastným očiam. Kompetentným sa totiž nevedomky podarilo vyrobiť si trapas. Namiesto aktuálneho dátumu 20. 7. 2016, totiž na obrazovkách svietil nápis - Streda 19. 7. 2016. Tvorcovia sa tak sekli o jeden deň. 

Zaujímavosťou však je, že počas celého vysielania si nikto zo štábu túto chybu nevšimol a divákov informovali zle po celý čas. Na nesprávny dátum upozornila až diváčka na sociálnej sieti Facebook. „V počasí máte dátum 19. 7. 2016, dnes je 20. 7. 2016,“ objavilo sa na nástenke Telerána. 

Teleráno v stredu počas celého vysielania informovalo divákov so zlým dátumom. Namiesto 20. 7. na obrazovkách svietil nápis - streda 19. 7. 2016.
Zobraziť galériu (4)
Teleráno v stredu počas celého vysielania informovalo divákov so zlým dátumom. Namiesto 20. 7. na obrazovkách svietil nápis - streda 19. 7. 2016.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu