Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Takto vyzerá matka dvoch detí?! Verešová v priesvitnom a s bradavkami v pozore!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

BRATISLAVA - No ty vole! Andrea Verešová (36) je nielen vychytenou modelkou, ale aj starostlivou mamičkou. No pri pohľade na sexi zábery známej Slovenky by to tipoval naozaj len málokto. Najnovšie na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku, na ktorej je oblečená len v priesvitnom tielku... No a spod neho jej kompletne presvitajú bradavky. Pozrite, to vážne takto zvodne vyzerá matka dvoch detí?!

Andrea Verešová nepatrí k typicky vychudnutým modelkám – pýši sa dokonalými ženskými krivkami, zaoblenými na tých najsprávnejších miestach. A hoci už má za sebou dva pôrody, stále sa ich nebojí ukázať. Veď na svojom konte má už niekoľko super sexi fotení, ktoré potešia najmä mužské oko. 

Jedným takým sa na sociálnej sieti Instagram pochválila aj najnovšie. Na sebe nemá v podstate nič, len jednoduché biele tielko... No a práve to sa postaralo o dokonale zvodný efekt. Pod svetlý kúsok látky si totiž krásna Slovenka nedala spodnú bielizeň, a tak jej bujné vnady kompletne presvitali. Aha, bradavky v pozore! 

​ 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu