Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v českej televízii: Ty vole, toto ste ešte nevideli!

TV Nova Zobraziť galériu (6)
TV Nova (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Čakalo ich šokujúce prekvapenie! V piatok večer si diváci českej televízie Nova vychutnali mimoriadne zábavné momenty. Počas sledovania filmu sa im totiž naskytol pohľad na niečo, čo sa na televíznych obrazovkách skutočne len tak nevidí.

Večerná pohoda, príjemný filmový zážitok a k tomu všetkému šokujúca kultúrna vložka! Diváci televízie Nova mali v piatok večer o zábavu nepochybne postarané. Pri sledovaní celovečerného filmu Pompeje sa stalo niečo, čo mali doposiaľ možnosť vidieť len v sitkomoch, či rôznych komediálnych programoch.

O poriadne vtipný moment sa postaral člen zo štábu televízie, ktorý sa snažil vyriešiť výpadok vysielania. Ak by ste čakali nenápadné momenty a prázdnu obrazovku, ktorá sa pri podobných situáciách objavuje, ste na veľkom omyle. Zvukový technik si to totiž namieril rovno pred kamery.

Okrem svojej tváre, ktorá uprene hľadela do kamery, pobavil aj svojím vystúpením. Nič netušiaci muž si smelo vytiahol telefón a následne so slovami Tak čo, počuješ ma? Jeden, dva, tri, štyri...  odkráčal z obrazoviek preč. „Ty vole,” zaznelo ešte dodatočne, keď bol už mimo obrazu. 

Podľa informácii českého portálu blesk.cz trval celý výpadok dve minúty a ku chybe malo dôjsť na základe príprav mimoriadnych správ.

VIDEO: Technik vo vysielaní televízie Novy

technik na nove trapas

Viac o téme: TV Nova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu