Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šuvadovej odhalenie: Dôvod, prečo už Banášová nie je s Modrovským!

Adela Banášová Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prečo sa rozišli?! Tu je odpoveď! Silvia Šuvadová (43) prišla na to, prečo stroskotal vzťah Adely Banášovej (35) a Petra Modrovského (32). Dôvod treba samozrejme hľadať v duchovnej sfére a postoji k spirituálnym záležitostiam.

Adela Banášová a Peter Modrovský spolu s krátkou prestávkou chodili sedem rokov. Na prelome mája a júna sa však definitívne rozišli. Pre mnohých to bol šok a ani samotný tanečník netajil, že ho jeho polovička týmto rozhodnutím prekvapila.

Je teda jasné, že rozchod iniciovala Adela. „Myslím si, že sa nám ľahšie budú ďalej žiť naše životy na oddelených cestách. Všetko je, ako má byť, a teším sa z nových podnetov, ktoré mi život prinesie a Peťovi želám len šťastie,” povedala nám moderátorka. Dôvody však nekonkretizovala, uviedla iba, že ich vzťah sa už naplnil. 

Teraz však so svojou teóriou prišla Silvia Šuvadová. Podľa nej je za všetkým to, že Banášová hľadá nové rozmery v duchovnom živote, čo jej partner zrejme nechápal. „Adela sa veľmi otvára, má potrebu i možnosti o týchto veciach rozprávať a jej duša má evidentne väčšie plány ako len byť TV hviezdou. Ktovie, možno aj u nich sa stalo niečo podobné, čo ich potrebovalo posunúť do inej úrovne vzťahu,” napísala herečka na Facebook. 

Niečím podobným myslela svoj dávnejší vzťah, ktorý neprežil to, že si začala rozširovať svoje spirituálne obzory. „Pamätám si, že som v minulosti mala jeden dlhoročný vzťah a neskôr som sa začala spirituálne otvárať. Môjmu partnerovi som jedno ráno v posteli nadšene čítala úryvky zo spirituálnej knihy. On ma chvíľu počúval a po chvíli povedal - „Čo sú to za bľaboty? Čo to tu prášiš? To sa nedá počúvať. Nedáva to žiadny zmysel.” Pamätám si, ako som vtedy zosmutnela, zastavila sa a uvedomila si, aká je medzi nami veľká priespasť. Ten vzťah sa neskôr skončil,” prezradila Silvia.

Je pravda, že Adela žije dosť alternatívnym spôsobom života, zatiaľ však fanúšikov neoslovuje „svetielka”, ani sa verejne nepodelila o zážitok zo stretnutia s mimozemšťanom. 

Šuvadovej odhalenie: Dôvod, prečo
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Adela BanášováSilvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu