Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belohorcovej nové vlasy: Zo sexi blondínky vyholený pankáč... Preboha, čo to so sebou porobila?!

Zuzana Belohorcová, keď sa ešte pýšila dlhou hrivou. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová, keď sa ešte pýšila dlhou hrivou.

PRAHA - Moderátorku Zuzanu Belohorcovú (40) si slovenskí diváci pamätajú z obrazoviek Markízy ako učiteľku sexu. Pózovala aj pre pánske magazíny. Vtedy sa blondínka ešte pýšila dlhou hrivou, ktorú jej mohla závidieť každá žena. No dnes je už všetko úplne inak. Kráska totiž radikálne zmenila svoj imidž. Už pred polrokom si nechala ostrihať svoje dlhé vlasy nakrátko. No to, čo urobila teraz... Fúha, veď pozrite!

Zuzana Belohorcová je verejnosti známa ako sexi blondínka, ktorá pred rokmi zvádzala mužov z markizáckeho Láskania. Pred polrokom však plavovláska začala radikálne meniť svoj imidž - svoje dlhé háro si totiž nechala ostrihať nakrátko. Stále však mala dlhšiu ofinku, ktorá dvojnásobnej mamičke dodávala ženský náboj. 


Belohorcovej radikálna zmena: Mýlia si ju so svetovou hviezdou!


No teraz... Vyzerá doslova ako taký pankáč! Svedčia o tom fotky, ktorými sa bývalá moderátorka pochválila na sociálnej sieti Instagram. Svoje už beztak krátke vlasy si totiž po stranách nechala úplne vyholiť a ofinu? Tú si vytupírovala do chochola.

No v prípade známej Slovenky to nebola najvhodnejšia voľba - výrazným účesom, navyše vyčesaným dohora, totiž upútala pozornosť na svoje vysoké čelo. Tak uvidíme, ako dlho bude Zuzana svoje vlasy nosiť takto. 

Zuzana Belohorcová sa na Instagrame pochválila svojím novým účesom.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová sa na Instagrame pochválila svojím novým účesom.  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu