Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Belohorcová vytasila svoje silikónové prsia: 40 na krku a... Stále provokuje!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: acrhív Z.B.)

MIAMI - Všetky oči na nej! Zuzana Belohorcová (40) sa do pamäte slovenských divákov zapísala ako najznámejšia moderátorka erotickej relácie Láskanie. A tomuto postu zodpovedal aj jej výzor - z blondínky totiž sexepíl sršal na metre ďaleko. Dnes má známa Slovenka už 40 a je mamou dvoch malých detí. No do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Pozrite, do mesta si vyšla s megaveľkým výstrihom a vytasenými silikónmi.

Zuzana Belohorcová vždy patrila k našim najsexi moderátorkám. Uvádzala erotickú reláciu Láskanie a jej výzor pôsobil na mužov doslova ako magnet. Pred niekoľkými rokmi sa však z rušného sveta slovenského šoubiznisu stiahla do úzadia. Stala sa dvojnásobnou mamičkou a s manželom Vlastom Hájekom sa presťahovala za veľkú mláku. 

Dnes má plavovláska už 40, no fotky na sociálnej sieti Instagram svedčia o tom, že aj po rokoch je to stále poriadny kus sexi ženy. Amerických mužov totiž Zuzana pravidelne provokuje megahlbokými výstrihmi, ktoré vypĺňa silikónovými vnadami. Aj naposledy – do mesta si vyšla s rozparkom až po pupok. No, pri tomto outfite jej do očí pozrel zrejme len málokto!

​ 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu