Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kritické ohlasy na Hospodárovú: Prečo toto robí?!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA - Jana Hospodárová (40) má od prvého júnového týždňa novú reláciu Šťastný domov. Okamžite sa na ňu spustila vlna kritiky, ktorá stále neutícha. Divákom sa navyše nepáči aj ďalšia vec - v relácii sa ničia veci, ktoré by mohli ešte niekomu poslúžiť.

Jana Hospodárová má najnovšie reláciu o pomáhaní ľuďom. Mnohým sa však jej spôsob moderovania nepáči. Nepôsobí na nich totiž úprimne. „Celé je to také preafektované a Janka umelá,” napísal jeden z komentujúcich. Aj v poslednej časti bola situácia, keď sa rodine prihovárala, akoby išlo o škôlkárov. 

Divákom však vadí aj ďalšia vec, ktorá sa týka celkovej prerábky. Hneď ako totiž tí, čo o pomoc žiadali, opustia svoj domov, ich nábytok putuje do smetí. Robotníci všetko rozlámu na kúsky a zahodia. „Nábytok, ktorý je ešte súci a hodil by sa rodinám, ktoré sú na tom horšie... Všetko ničia,” krútila isto pri písaní týchto slov hlavou fanúšička markizáckej facebookovej stránky. 

Aby toho nebolo málo, do odpadu putovali aj nepoškodené sklá vybraté zo starších dverí. Keď ho moderátorka vyhodila do kontajnera, to prvé sa nerozbilo a ona bola z toho naozaj smutná. „Čím viac skiel rozbijeme, o to viac budú mať šťastia v tomto dome,” obhajovala svoje konanie Hospodárová. 

Viac o téme: Jana Hospodárovኝastný domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu