Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hospodárovej nová relácia: Emócie, plač a... Juj, toto je trochu TRAPAS!

Jana Hospodárová v šou Šťastný domov. Zobraziť galériu (5)
Jana Hospodárová v šou Šťastný domov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Šup, šup, šup, máte 15 minút! V stredu večer na obrazovkách televízie Markíza odštartovala nová šou s názvom Šťastný domov. Moderátorka Jana Hospodárová (40) spolu s tímom odborníkov v priebehu piatich dní mení ošarpané domy a byty na útulné príbytky. No hoci ide o charitatívnu reláciu plnú úprimných emócií a plaču, tie napokon úplne prekryli poznámky ako z cestovateľskej súťaže Cestoviny. Toto bol trochu trapas!

Na obrazovkách televízie Markíza mala v stredu večer premiéru nová relácia s názvom Šťastný domov.


Hospodárová so slzami v očiach: Pozrite, je z nej nový Rozboril!


Stavbári spolu s moderátorkou Janou Hospodárovou si zobrali do parády prvý schátraný dom, ktorý pretvárali na útulné bývanie. Niet divu, že babka, ktorá v ňom býva spolu s dcérou a vnučkou a nemá peňazí nazvyš, sa pri pomyslení na to, že budú bývať v komfortnejšom prostredí, rozplakala.

Úprimné emócie však úplne prehlušili poznámky ako relácie Cestoviny. Skromní ľudia si totiž ani nestačili uvedomiť, čo sa okolo nich deje a Hospodárová ich hnala, aby sa rýchlo pobalili. „Pozor, lebo vy teraz máte 15 minút, dámy, 15 minút, aby ste sa pobalili a za 5 dní sa vrátili. A ja pevne verím, že tu budete ešte oveľa šťastnejší, ako doteraz. 15 minút dievčatá, 15 minút,“ opakovala moderátorka. 

A času nazvyš nebolo ani na poznámky pani Editky, ktorá vyhlásila, že potom bude opäť plakať od šťastia. „Teraz na plač nie je čas. Poďme na to, rýchlo, šup, šup, šup,“ zdôrazňovala Hospodárová. Doslova to pôsobilo, akoby si tvorcovia pomýlili charitatívny projekt so známou cestovateľskou šou – to bol trochu trapas. Veď časový limit tu nemal vôbec žiadny zmysel. No v konečnom dôsledku ide o peknú myšlienku, ktorá aj takéto menšie nedostatky úplne prekryla. 

Moderátorka Jana Hospodárová náhlila trojicu žien, aby sa do 15 minút pobalili.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Jana Hospodárová náhlila trojicu žien, aby sa do 15 minút pobalili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Jana Hospodárovኝastný domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu