Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné odhalenie: Neuveriteľný zážitok Celeste Buckingham z nudapláže!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odvaha jej nechýba! Slovenská speváčka Celeste Buckingham (21) vie, ako si vychutnávať pekné počasie. Veď sporo odeté telá a poriadny exhibicionizmus okúsila na vlastnej koži už ako tínedžerka. Topkám prezradila aj malé tajomstvo v podobe prvého kuriózneho zážitku z kalifornskej nudapláže.

Začiatok pracovného týždňa sa niesol v znamení Bratislavských módnych dní. Akciu si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre slovenského šoubiznisu. Na fashion show ani tentoraz nechýbala známa speváčka Celeste Buckingham.

A keďže dovolenková sezóna už doslova klope na dvere, Topky.sk zisťovali, akú destináciu si vybrala Celeste so svojím partnerom Matějom Vávrom. „Veľmi by sme chceli ísť s priateľom buď do Barcelony alebo do Santorini, do Grécka, ale ešte sme sa presne nerozhodli,“ povedala nám speváčka.

S letom a poriadne horúcim počasím sú úzko spojené aj poriadne sexi kúsky a obnažené telá. Odhaľovanie sa na slovenských kúpaliskách je síce pre brunetku priam nemysliteľné, v zahraničí by ale vrchný diel plaviek pokojne odhodila. „Hore bez? Iba keď som na súkromnej pláži alebo na balkóne, aj to niekde, keď som mimo Slovenska. Ale tu hore bez veľmi nie, keď som na verejnosti, tak som taká slušnejšia,“ prezradila Celeste.

Slovenská speváčka si dokonca zaspomínala aj na kuriózny zážitok z čias, keď ešte ako mladučká tínedžerka navštívila jednu z nudistických pláží v slnečnej Kalifornii. „Ja som tam tajne išla ako 12-ročná, a pôvodne som tam nemala ani byť. Mala som staršieho kamaráta, ktorý ma tam zobral,“ opísala svoju netradičnú skúsenosť tmavovláska.

„Ale to nebolo nejakým spôsobom sexuálne, len ľudia sa chcú opaľovať v kľude a chcú byť celí opálení, tak to bolo také hippiesácke, veľmi príjemné. Ľudia tam sedeli, čítali knihy úplne nahí. Ja som sa v 12-tich toho trošku zľakla, ale ináč v pohode,“ dodala s úsmevom Buckingham.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu