Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok! Celeste Buckingham odkopla frajera... A toto tvrdila pred pár dňami!

Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa rozišli. Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa rozišli. (Zdroj: facebook/Celeste Buckingham)

BRATISLAVA - Je koniec! Celeste Buckingham (21) a Matěj Vávra (24) sa do seba zamilovali počas natáčania speváckej šou X Factor. A hoci spočiatku svoj vzťah pred verejnosťou skrývali, napokon vyšli s pravdou von. To sa zrejme deje aj teraz. Aktuálne totiž vyšla na povrch informácia, že sa dvojica rozišla... Pritom ešte pred pár dňami brunetka tvrdila niečo iné!

Celeste Buckingham a Matěj Vávra tvorili pár niečo vyše dvoch rokov. Tá magická chvíľa, kedy sa brunetka zamilovala, vraj nastala hneď, ako ho prvýkrát uvidela. Zdá sa však, že láska z ich vzťahu s odstupom času vyprchala. Na verejnosť sa totiž v týchto chvíľach dostala prekvapivá informácia. Speváčka pre tvnoviny.sk prezradila, že sa s českým partnerom rozišla.

 „Už keď sme sa s Matějom dávali dokopy, povedali sme si, že budeme spolu, pokým budeme cítiť, že je to vzťah na celý život, pretože obidvaja to tak cítime - že vzťah by mal byť na celý život. Postupom času sme si ale uvedomili, že aj keď sa máme veľmi radi, vzťah na celý život to nie je. Preto sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Čas je len jeden a je vzácny. Zostávame ale naďalej dobrí priatelia a to je hlavné,“ priznala speváčka. 

Pritom ešte minulý štvrtok nám brunetka tvrdila niečo iné. Keď sme sa jej pýtali na vzťah, odpovedala nám, že je všetko v poriadku. „Dobre sa máme, všetko v pohode. On dnes cvičí doma, lebo má zajtra koncert, takže som ho nechala v pokoji a ja tu tiež veľmi dlho nebudem. Nie preto, že si to nevážim, ale tá únava už zaberá,“ tvrdila pred pár dňami Buckingham. Takže rozchod je v ich prípade zrejme veľmi čerstvá záležitosť. 

Video: Rozhovor z minulého týždňa, kde nám Celeste Buckingham ešte tvrdila, že vo vzťahu s Matějom Vávrom je všetko v poriadku. 

Celeste Buckingham a Evelyn

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu