Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tá najsexi z našich superstaristiek: FOTO zo sauny!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram M.B.)

PRAHA - Vytasila svoje ženské zbrane! O tom, že Češka Monika Bagárová (21) je talentovaná, nás presvedčila už spevácka súťaž, ktorej sa zúčastnila pred niekoľkými rokmi. Známa brunetka ale dokáže zaujať okrem spevu aj svojím šarmom a sexepílom. To potvrdila aj na zábere, ktorý nedávno zverejnila na internete. Do očí sa jej rozhodne nepozriete!

Česká speváčka Monika Bagárová vie zaujať. Je vždy tip-top oblečená, neustále dobre naladená a bezkonkurenčne príťažlivá. Z malého dievčatka, ktoré kedysi súťažilo o titul Československá SuperStar, sa stala dospelá, sebavedomá žena a v súčasnosti pôsobí nielen ako výborná speváčka, ale mnohí ju dokonca považujú aj za ikonu módneho sveta.

Monika tak dobre vie, že okrem spevu by sa mala prezentovať aj svojím vzhľadom. No a presne to zvláda s dokonalou bravúrou. Tmavovláska totiž žiari všade, kde sa objaví a pozornosť prítomných na seba strháva skutočne rafinovanými outfitmi, v ktorých sa vyníma jej bezchybná postavička.

Boduje aj na sociálnych sieťach. Nedávno sa fanúšikom pochválila snímkou zo sauny. Síce v plavkách, ale srší sexepílom. Pri pohľade na túto fotku je jasné, že mladá umelkyňa by sa perfektne vynímala aj na bilboardoch ako modelka. 


Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu