Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenský frajer sexi superstaristky Bagárovej odhalený: Pozrite, s kým si začala!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (7)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA/BRNO - Toto je on! Monika Bagárová (22) sa nedávno priznala, že má nový vzťah. O svojom priateľovi však prezradila len toľko, že je Slovák a muzikant. Topky.sk ako prvé odhalili jeho identitu. Kráska si začala s takzvaným zázračným dieťaťom...

Od čias SuperStar z Moniky Bagárovej vyrástla krásna mladá dáma, okolo ktorej sa točia muži. V novembri tmavovláska ukončila vzťah s istým Američanom, no sama dlho nezostala. Ako nedávno prezradila, je opäť zamilovaná. 

Identitu svojho priateľa si však Monika nechávala pre seba. Jediné indície, ktoré prezradila, hovorili, že je Slovák a hudobník. Topky.sk zistili, že ide o Dávida Hodeka. Jeho meno nie je asi každému známe, ale ako bubeníka ho poznajú dokonca aj za hranicami. 

Dávid je takzvané zázračné dieťa – prvý koncert odohral ako 4-ročný a hneď začal dochádzať na špeciálne hodiny hudby do Budapešti, ako 12-ročný vydal prvý album a bol ocenený prestížnou cenou Talent Of The Year 2009, ktorú udeľuje Austrian Music Office. 

„Áno, je to pravda,” potvrdila nám Bagárová, že chodí práve s Hodekom. „Gratulujem, ste prví, čo to zistili,” dodala s úsmevom. Zaujímavé je, že párik sa pozná od útleho detstva. „Ako deti sme hrali spolu v kvartete. Boli sme celý čas v kontakte, teraz nás spojila práca a dali sme sa dokopy. Je to čerstvá záležitosť,” povedala Monika pre topky.sk. 

Brunetka je od svojho priateľa o tri roky staršia, no ako problém to nevidí. „Nie, nevadí mi to. Poznáme sa celý život. On je intelektuálne vyspelý, nepociťujem ten rozdiel. Navyše si toľko dávame, učíme sa od seba, on je taká čistá duša,” netajila svoje pocity zamilovaná speváčka. My jej želáme v novom vzťahu veľa šťastia a lásky. 

Monika Bagárová svojho priateľa najprv tajila.
Zobraziť galériu (7)
Monika Bagárová svojho priateľa najprv tajila.

Moniku Bagárovú a Dávida Hodeka spojila práca.
Zobraziť galériu (7)
Moniku Bagárovú a Dávida Hodeka spojila práca.

VIDEO: Dávid Hodek ako dieťa v talentovej šou. 

david hodek maly bubenik

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu