Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z moderátorky našej SuperStar totálna dračica: Ukázala vnady v bielizni!

Zorka Hejdová Zobraziť galériu (5)
Zorka Hejdová (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Sexi! Zorka Hejdová (26) sa do povedomia slovenských divákov dostala v roku 2013 ako moderátorka česko-slovenskej SuperStar. V tom čase ju ešte verejnosť vnímala pod dievčenským menom Kepková... A dievčensky vyzeralo aj jej telo. Blondínka totiž nepatrila k ženám, ktoré by sa mohli pýšiť bujným dekoltom. Krátko po skončení projektu si preto vnady nechala vylepšiť. Aktuálne svoje "nové" prednosti ukázala v priesvitnej bielizni. Pozrite, aká je z nej dračica!

Zorku Hejdovú začali Slováci vnímať v roku 2013 vďaka speváckej šou SuperStar. Blondínka vtedy moderovala projekt po boku Romana Juraška. Odvtedy však ubehli už dlhé tri roky a v živote blondínky sa toho veľa zmenilo - nielen, že sa vydala, ale má aj vylepšené prsia.  

A aktuálne ich kráska vystavila na obdiv. Pre jednu z českých návrhárok sa totiž zahrala na modelku spodnej bielizne... A v momente sa blondínka zmenila na hotovú dračicu. „Išlo rozhodne o najodvážnejšie fotenie, chvíľu som sa aj dosť hanbila,“ priznala Hejdová.

Tá svoje rovné vlasy vymenila za nezbedné kučery, nahodila zmyselný pohľad a vnady zahalila len do čipkovanej podprsenky... No tak tejto kombinácii by odolal len máloktorý chlap, nemyslíte?! 

Zorka Hejdová ukázala svoje vylepšené vnady len v bielizni.
Zobraziť galériu (5)
Zorka Hejdová ukázala svoje vylepšené vnady len v bielizni.  (Zdroj: Jana Mensátorová, M.E.G)

Viac o téme: SuperStarZorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu