Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úprimnosť, ktorá zabolí: Hospodárová otvorene o materstve!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (4)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA - Moderátorka Janka Hospodárová (40) rozhodne patrí medzi najkrajšie ženy na televíznych obrazovkách. Aj to je jedným z dôvodov, prečo množstvo jej fanúšikov nedokáže pochopiť, ako je možné, že blondínke sa v súkromí veľmi nedarí. Hoci sa už niekoľko mužov v jej živote objavilo, doteraz sa nenašiel žiadny, ktorý by jej do života vniesol to hlavné. Založenie vlastnej rodiny.

Posledným známym partnerom sympatickej moderátorky Jany Hospodárovej bol argentínsky režisér Pablo Leon. A napriek tomu, že blondínka tento vzťah označovala ako vážny, začiatkom minulého roku sa rozpadol.

Hospodárovej vzťahy s mužmi nedali pokoj ani markizáckemu redaktorovi, ktorý sa jej v relácii Tvárou v tvár priamo spýtal, ako je možné, že je taká krásna žena stále sama. „Nedokážem na to nájsť odpoveď. Snažím sa na to pozerať z viacerých uhlov, pýtam sa samej seba alebo nejakého osudu, či je to záležitosť karmy alebo mojej extrémnej náročnosti, alebo sa so mnou jednoducho nedá vydržať,“ zamyslela sa Janka.

Úprimnosť však nechýbala ani pri otázke materstva. „Samozrejme, že by mi bolo veľmi ľúto, keby som nezažila také to, čo každú ženu urobí pravou ženou. Teda materstvo. Ale keď sa to nestane, nemyslím si, že je to nejaký dôvod na rúcanie sa alebo depresiu,“ priznala vyrovnane blondínka, ktorá dodala, že je so svojím životom spokojná a naozaj sa bez muža či dieťaťa necíti byť nešťastná alebo deprimovaná. Na podrobnejšie otázky k tejto téme nám však markizáčka neodpovedala. 

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu