Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vyliezali jej MELÓNY aj podprsenka: Aha, ako sa nahodila známa Slovenka!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (7)
Lucia Senášiová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ups! Finálová dvanástka súťaže krásy Miss Universe SR 2016 je už známa. Rozhodlo sa o nej počas sústredenia, ktoré sa konalo pred pár dňami v Rajeckých Tepliciach. S výberom tých najkrajších dievčat pomáhala aj víťazka z roku 2007 Lucia Senášiová (32). A strhávala na seba azda viac pozornosti ako samotné súťažiace. Ukázala sa totiž v zelených šatách s výstrihom takým hlbokým, že jej z neho vyliezali nielen prednosti, ale aj podprsenka.

V jednom z hotelov v Rajeckých Tepliciach sa v uplynulých dňoch konalo sústredenie aktuálneho ročníka Miss Universe SR, počas ktorého sa rozhodlo aj o finálovej dvanástke.


Toto sú finalistky Miss Universe SR 2016: Máme FOTO v plavkách!


Riaditeľke súťaže Silvii Lakatošovej už tradične pri výbere dievčat pomáhali aj bývalé missky – medzi nimi aj víťazka z roku 2007 Lucia Senášiová. A tá pútala snáď ešte viac pozornosti ako samotné súťažiace. 

Plavovláska totiž do kúpeľného mesta dorazila v ľahkých šatách s hriešne hlbokým výstrihom. Najkrajšej Slovenke tak dalo poriadne veľa námahy udržať svoje plné prsia na uzde – z dekoltu jej doslova vyliezali. A podobne na tom bola aj jej svetlá podprsenka, ktorá sa predierala von azda z každej strany. Veď pozrite sami!

Lucia Senášiová vyrazila všetkým dych hlbokým výstrihom, z ktorého jej vyliezali nielen prsia, ale aj podprsenka.
Zobraziť galériu (7)
Lucia Senášiová vyrazila všetkým dych hlbokým výstrihom, z ktorého jej vyliezali nielen prsia, ale aj podprsenka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lucia SenášiováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu