Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strach z teroristov a potom... Bombové útoky! Známa Slovenka o dovolenke v Turecku

Karin Majtánová Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Po rokoch zmena! Svet včera opäť vystrašili bombové útoky v centre tureckej metropoly. Ide pritom o vyhľadávanú turistickú oblasť, kam chceli aj tento rok zamieriť tisíce dovolenkujúcich. Aj moderátorka Karin Majtánová (41), podobne ako po minulé roky, plánovala tráviť voľné chvíle v Turecku. No len dva dni pred výbuchom nám prezradila, že strach z teroristov ju prinútil zmeniť destináciu!

Moderátorka Karin Majtánová posledných 8 rokov trávila dovolenku v Turecku. Toto leto sa však rozhodla destináciu zmeniť. Prinútila ju k tomu aktuálna situácia v krajine a strach z teroristických útokov. Mrazivé pritom je, že tmavovláska nám to prezradila len dva dni predtým, ako dovolenkový raj ochromil veľký výbuch v centre metropoly. 


VIDEO Ďalší bombový útok v Istanbule: Počet mŕtvych rastie!


„My sme boli takí verní turkofili, ale teraz je taká zvláštna situácia, vyskúšame teraz ísť na Cyprus. Odlietame 27. júna aj s kamarátmi, s deťmi, tak uvidíme. Dúfam, že sa nám to podarí a bude tam príjemne,“ prezradila pre Topky.sk Majtánová, ktorá sa netají tým, že momentálna situácia vo svete veľmi ovplyvnila výber destinácie, v ktorej strávi letný oddych. „Áno, určite áno,“ priznala. 

Napriek tomu je však zástancom toho, že čo sa má stať, to sa stane. „Ale ono netreba nejakým spôsobom naťahovať gumu v trenkách, aby nepraskla,“ dodáva moderátorka, ktorá je však stále Turecku verná a keď sa situácia upokojí, veľmi rada sa tam vráti. A možno by tam šla aj tento rok, keby nebolo jej priateľov. Práve tí totiž rozhodli, že sa smer ich dovolenky mení. 

„Nezáviselo to celkom na mne, ale my chodíme taká partia a väčšia časť z nej mala obavy z Turecka, tak ja som sa priklonila k väčšine. Nie je to vyslovene môj osobný názor. Ale tým, že chcem stráviť dovolenku s ľuďmi, s ktorými ju stráviť chcem, tak som sa prispôsobila,“ priznala bývalá Miss. 

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu