Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhoršia fotka herečky Vačkovej: Toto mala radšej skryť!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková (Zdroj: PRime time)

BRATISLAVA – Toto chcelo odvahu! Herečka Zuzana Vačková (47), ktorá sa divákom zaryla do pamäti predovšetkým ako Alica z Paneláku, sa koncom minulého roka trochu zaoblila. Preto už niekoľko mesiacov poctivo maká v posilňovni. V týchto dňoch dokonca pridala na sociálnu sieť selfie záber z cvičenia, ktorý však radšej mala skryť. Blondínka na ňom totiž nevyzerá práve najlepšie.

Ukázala fakt zlú fotku! Po náročnom minulom roku, kedy sa herečka Zuzana Vačková musela podrobiť chirurgickému zákroku, sa známa blondínka jemne zaoblila. Rozhodla  sa s kilami navyše zabojovať a začala makať v posilňovni.  O svojom cvičení pravidelne informuje aj svojich fanúšikov na sociálnych sieťach.

Naposledy však pridala záber, ktorý radšej nemal uzrieť svetlo sveta. Hoci Zuzana je sympatická a charizmatická žena, tentoraz nevyzerala práve najlepšie. Práve naopak. Bola takmer na nepoznanie. Vačková  si totiž urobila selfie záber, na ktorom je bez mejkapu. Navyše jej kapucňa zakrývala vlasy, ktoré mohli dojem trochu vylepšiť. Takto totiž pôsobila strhane, unavene až takmer choro. Hoci je prirodzenosť v kurze, nie vždy sa tým treba aj verejne chváliť. Nemyslíte?

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu