Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zúfalá Vačková? Hľadá si chlapa cez inzerát!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Po nevydarených vzťahoch prišiel čas na inzerát! Je finančne nezávislá, úspešná , vždy dobre naladená a na svojej figúre poctivo maká v posilňovni. Aj napriek tomu je však herečka Zuzana Vačková (47) už nejaký ten rok stále sama. Najnovšie sa ale odhodlala hľadať si svojho vyvoleného na vlastnú päsť, a to rovno cez televízne obrazovky.

Slovenská herečka Zuzana Vačková sa vždy pýšila štíhlou figúrou. Koncom minulého roka sa ale na ňu začali lepiť tukové vankúšiky, pod ktoré sa zrejme podpísal chirurgický zákrok, ktorý musela blondínka podstúpiť. Sympatická umelkyňa sa však zasa dostáva do formy a tvrdo zarezáva v posilňovni.

Herečka tak pristupuje k svojmu vzhľadu zodpovedne a aj to zrejme prispelo k tomu, že vyzerá ešte lepšie ako kedysi. Blondínka však aj napriek dobrému výzoru a neustálemu optimizmu stále nenašla toho pravého. Pre reláciu TopStar najnovšie prezradila, akého muža by chcela mať po svojom boku. „S pribúdajúcim vekom a rastúcou pauzou od posledného partnera sa zužujú aj nároky. Takže ja nemám nároky,“ žartovne okomentovala svoje požiadavky herečka.

Plavovláske zjavne nechýba ani zmysel pre humor a ten zároveň využila aj pri ďalšom rozhovore, keď sa dokonca odhodlala aj na zoznamku rovno pred kamerami. „Poprosím, keby ste mi mohli robiť inzerát, lebo nie je nič príjemnejšie pre ženu po 40-tke, ako keď jej televízia alebo noviny robia inzerát. Stále je nezadaná, preboha, zavaďte o ňu niekto. Je milá pekná úspešná, prosím vás, už niekto sa o ňu začnite uchádzať,“ dodala vtipne naladená Zuzana. Tak čo, milí páni, dali by ste sa nahovoriť?

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu