Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Trapas s Banášovej rozchodom: Markíza sa poriadne sekla!

Adela Banášová sa pred tromi týždňami rozišla s partnerom Petrom Modrovským. Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová sa pred tromi týždňami rozišla s partnerom Petrom Modrovským. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Pred pár dňami sa na verejnosť dostala informácia o rozchode moderátorky Adely Banášovej (35) a tanečníka Petra Modrovského (32). Dvojica ukončila svoj vzťah po dlhých 7 rokoch. No hoci sa aktuálne v rámci šoubiznisu nehovorí takmer o ničom inom, Markíze zjavne táto správa unikla. Do vysielania totiž nasadila upútavku k reprízovanej časti Chart Show, s ktorou si akurát tak vyrobila trapas.

Koncom minulého týždňa verejnosť šokovala informácia o rozchode moderátorky Adely Banášovej s tanečníkom Petrom Modrovským. Partneri spolu prežili dlhých 7 rokov a napriek tomu, že ešte nedávno plánovali spoločnú budúcnosť, sa pred tromi týždňami rozišli.


Rozchod roka: Banášová a Modrovský už nie sú spolu... Koniec po 7 rokoch!


No hoci v poslednom období sa v slovenskom šoubiznise nehovorí prakticky o ničom inom, Markíze sa v tejto súvislosti podarilo vyrobiť trapas. Na svojich obrazovkách totiž reklamujú reprízu Chart Show, ktorú odvysielajú dnes večer. Nenasadili však pôvodnú upútavku z minulého roka, ale vyrobili novú... No a práve tá sa stala kameňom úrazu.

Adela tam totiž spomína svojho (dnes už ex) partnera. „Princezná Droběna? Mne tak hovorí môj priateľ!“ hovorí vo videu Banášová. To však s ohľadom na aktuálnu situáciu vyznieva maximálne neaktuálne. V pôvodnej upútavke z marca minulého roka sa pritom táto poznámka vôbec nenachádzala. V Markíze si síce dali robotu s vyrobením nového videa, no nejako im to nevyšlo... Nuž, taký malý trapas. 

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu