Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozná rana pre Haasovú: Prišla o ďalšie dieťatko!

Radosť z tehotenstva vystriedal u Zuzany Haasovej smútok. Zobraziť galériu (4)
Radosť z tehotenstva vystriedal u Zuzany Haasovej smútok.

BRATISLAVA - Krutý scenár sa zopakoval! Zuzana Haasová (35) sa s partnerom Martinom v roku 2013 tešila na prvé spoločné bábätko. Bohužiaľ, jej dcéra Karolínka prišla na svet v ôsmom mesiaci a žila len niekoľko hodín. Herečke sa však podarilo znovu otehotnieť a v týchto dňoch sa už mala intenzívne pripravovať na pôrod. Denník Plus 1 deň však informuje, že aj o toto dieťatko blondínka prišla.

Osud jej zasadil ďalšiu ranu! Zuzana Haasová v roku 2013 prišla o svoje dieťa. Stalo sa tak v ôsmom mesiaci. Herečka stihla svoju dcérku pomenovať ako Karolínku, no dievčatko žilo len niekoľko hodín. 

V januári tohto roka sa prevalilo, že Zuzana je opäť tehotná. My sme ju stretli začiatkom februára v kine a chválila sa už pomerne veľkým bruškom. Termín pôrodu si však nechávala pre seba, zrejme nechcela nič zakríknuť. 

Bohužiaľ, opäť prišla bolestná strata. Podľa Plus 1 deň sa Haasovej bábätko nepodarilo priviesť na svet. „Zuzanino dieťatko zomrelo ešte pred pôrodom. Ona je už po operácii. Chodí za ňou celá rodina, podporujú ju najviac, ako vedia,” uviedol dobre informovaný zdroj pre spomínaný denník. Herečka nám túto smutnú správu nepoprela. 

 

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu