Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Haasová prehovorila: Otvorene o strate bábätka!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo obľúbená herečka Zuzana Haasová iba pár týždňov pred pôrodom prišla o svoje dlho očakávané bábätko. Statočná blondínka sa ale nevzdáva a so stratou vytúženého Šimonka sa postupne vyrovnáva. Hoci je to pre ňu veľmi náročné, opäť sa snaží myslieť pozitívne a nádej nestráca ani napriek tomu, že život sa s ňou nikdy nemaznal. Umelkyňa o bolestivom zážitku dokonca otvorene prehovorila a pre magazín Top Star prezradila, či je pripravená pokúsiť sa o dieťatko znovu.

Osud jej uštedril poriadne rany pod pás! V roku 2013 sa herečka Zuzana Haasová musela vyrovnávať s obrovskou stratou, keď v ôsmom mesiaci tehotenstva prišla o svoje túžobne očakávané dievčatko Karolínku. Aj napriek bolestivej skúsenosti sa však spoločne so svojím snúbencom Martinom rozhodla, že sa o bábätko pokúsia znovu. Začiatkom apríla tohto roka sa ale tragický scenár zopakoval a herečka prišla aj o svoje druhé dieťatko.


Hrozná rana pre Haasovú: Prišla o ďalšie dieťatko!


S obrovskou nepriazňou osudu sa však herečka v súčasnosti už postupne vyrovnáva. „Ja to vnímam ako druhú šancu niečo zmeniť. Usmievam sa úprimne, ale sú stavy, kedy mi príde naozaj ťažko. Vždy si však poviem, že načo mi to je, že to už nezmením. Zmení sa len to, čo sa teraz bude diať. Takže teraz to budem meniť!“ povedala v otvorenom rozhovore pre jojkársky TopStar.

Osudom skúšaná herečka tak ani po ťažkých chvíľach a obrovskom trápení nestráca životný elán a spoločne so svojím partnerom sú otvorení novým možnostiam. Opäť sa zrejme budú pokúšať o spoločné dieťatko. „Myslím si, že je ešte skoro na to, najprv sa treba zotaviť a zvážiť všetko. Ale nebránim sa ani ja a bol by som veľmi rád. Kto by nechcel mať dieťa,“ neskrýval túžbu po spoločnom potomkovi Zuzanin snúbenec Martin.

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu