Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sajfov intímny darček pre kolegyňu: Odfotil si holý... Fúúúha!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Facebook M.S.F)

BRATISLAVA - Čert nikdy nespí... V tomto prípade Sajfa! Obľúbený rádiový spíker Matej Cifra (37) je známy tým, že si doslova nontop robí žartíky. Tým sa, samozrejme, nevyhnú ani jeho spolupracovníci. No a stačí, že si zabudnú mobil na stole a vtipálek už úraduje. Jeho obeťou sa najnovšie stala kolegyňa - zobral jej mobil a nechal v ňom intímny darček. Odfotil si holý... Veď pozrite!

O Matejovi Sajfovi Cifrovi je známe, že sa pri ňom človek nenudí. Srandu si robí vždy a doslova z každého. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj jeho spolupracovníci z Fun rádia... Teda konkrétne jedna kolegyňa. Práve ona totiž doplatila na jeho záchvat vtipnosti najnovšie.

Na stole v práci si totiž zabudla mobil a keď sa poň vrátila, našla si v galérii darček intímneho charakteru. Ten moderátor napokon zavesil aj na sociálnu sieť Snapchat a ona sama sa o záber podelila na Instagrame. „Keď Sajfa nájde váš telefón na stole, máte nový Snap vo vašich Stories,“ napísala a pridala hashtag „Sú to kolená.“

No stačí sa lepšie zadívať a je jasné, že žiadne kolená či ženské prsia, ako sa na prvý pohľad zdá, to nie sú. Rádiový spíker si totiž na snímke jasne odhŕňa nohavice a spodnú bielizeň – čiže na zábere je Sajfov zadok! Nejde pritom o prvý prípad, kedy Matej svoje pozadie takto verejne obnažil. Nohavice stiahol už aj pred rokom, keď napodobňoval kolegynin dekolt.

Matej Sajfa Cifra nafotil do kolegyninho mobilu vraj svoje kolená... No každému je na prvý pohľad jasné, že namiesto kolien je na fotke zadok.
Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra nafotil do kolegyninho mobilu vraj svoje kolená... No každému je na prvý pohľad jasné, že namiesto kolien je na fotke zadok.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu