Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Problémy s prsiami na verejnosti! Jojkárka s takým vystrihom, že...

Soňa Skoncová Zobraziť galériu (11)
Soňa Skoncová

BRATISLAVA - Stále provokuje! Medzi najsexi jojkárske moderátorky jednoznačne patrí Soňa Skoncová (28), ktorá sa môže pýšiť titulom 1. vicemiss Slovensko 2009. Na spoločenských akciách je naozaj neprehliadnuteľná a inak to nebolo ani na módnej šou koncom minulého týždňa. Brunetka si opäť obliekla top s provokatívnym výstrihom, ktorý ju aj trochu potrápil. A tak si prsia upravovala priamo pred bleskami fotoaparátov.

Soňa Skoncová má svoju krásu potvrdenú titulom druhej najkrajšej ženy Slovenska roku 2009. A svoje pôvaby nijako neskrýva. Rada nosí ultra krátke minisukne či hlboké výstrihy.

Pozornosť pútala aj na módnej šou, ktorá sa pred pár dňami konala v našom hlavnom meste na nábreží Dunaja. Modelka a moderátorka zaujala nielen šedivými vlasmi – v jej prípade išlo o parochňu. Mužské oči skôr zamierili do dekoltu.

Soňa opäť vytiahla zo skrine top s výstrihom, ktorý pošteklí fantáziu. V istých momentoch bolo vidieť zrejme viac, než kráska chcela. Priamo pred fotografmi si totiž začala svoje prednosti upravovať.

Soňa Skoncová sa pri fotení upravovala.
Zobraziť galériu (11)
Soňa Skoncová sa pri fotení upravovala.

 

 

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu