Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Novinky o vážne chorom Gottovi: Nečakané správy!

Karel Gott po náročnej liečbe. Zobraziť galériu (6)
Karel Gott po náročnej liečbe. (Zdroj: Tv Prima/Top star)

PRAHA - Začiatkom novembra sa na verejnosť dostala informácia o vážnej chorobe českého speváka Karla Gotta (76). Maestro trpí zhubným nádorovým ochorením lymfatických uzlín. Aktuálne sa na jeho fanúšikovskej stránke na Facebooku objavili nové informácie o jeho boji so zákernou chorobou. A treba povedať, že po všetkých tých strašidelných prognózach ide o pomerne nečakané správy.

Fanúšikovia Karla Gotta, ale aj jeho rodina sa od začiatku novembra neustále modlia za zdravie legendárneho speváka. Bolo mu totiž diagnostikované zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín, takzvaný Non-Hodgkinov lymfóm. 

Odvtedy zlatý slávik podstúpil mnohé vyšetrenia a náročnú, niekoľkomesačnú liečbu. A dnes sú už známe jej prvé výsledky. Po všetkých tých strašidelných prognózach, kvôli ktorým sa mnohí báli toho najhoršieho, teraz prišli, chvalabohu, nečakane dobré správy – maestrovi sa polepšilo. Hovorí sa dokonca o možnom vyliečení. 

„Pán Karel Gott absolvoval počas minulého týždňa na I. internej klinike 1. lekárskej fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe poslednú, 6. chemoterapiu. Na základe priebežných výsledkov po onkologickej liečbe nádorové ochorenie ustúpilo. O 14 dní pán Gott absolvuje ešte finálne vyšetrenie, v rámci ktorého sa potvrdí, že choroba úplne zmizla,“ píše sa na fanúšikovskej stránke speváka. 

Slávik na Facebooku poďakoval lekárom a sestrám, ktoré sa o neho po celý čas liečby vzorne starali, ale aj priateľom a priaznivcom, za podporu. „V budúcich mesiacoch ma čaká plánovaná a veľmi dôležitá rekonvalescencia po náročnej liečbe. V priebehu nasledujúcich mesiacov budem mať dosť času premýšľať a vymýšľať, čím by som mohol svojich priaznivcov ešte potešiť. Záverom musím povedať, že celú liečbu som zvládol vďaka veľkej podpore mojej rodiny, hlavne manželky Ivany,“ priznal Karel Gott. Držíme palce, maestro!

 

Pan Karel Gott absolvoval v minulém týdnu na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné...

Posted by Karel Gott on 2. marec 2016
Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu