Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet sa zbláznil! Vyrobili pivo z vaginálnych baktérií... Sú z tejto krásnej Češky

Alexandra Brendlová Zobraziť galériu (6)
Alexandra Brendlová

VARŠAVA - Nie je to nechutné?! Väčšina mužov miluje pivo a krásne ženy. Poľskí nadšenci preto vymysleli zlatistý mok s čistou esenciou ženskosti. Vyrobili totiž pivo s použitím vaginálnych baktérií. A tie získali z tela krásnej českej modelky.

Nič nie je nemožné! Predstavte si ženu svojich snov – jej šarm, zmyselnosť a vášeň. Poliaci teraz sľubujú, že čistú esenciu ženy môžete mať v jedinej fľaši, v ktorej sa skrýva zlatý mok s jej čarom a pôvabmi. 

Vytvorili totiž pivo, ktoré má byť zosobnením krásnej ženy. „Predstavte si pivo, ktorého každý glg je rande s touto sexi ženou vašich snov. Objíma vás a jemne bozkáva pozerajúc priamo do vašich očí...” píše skupina okolo Wojciecha Manna vo svojich propagačných materiáloch. 

A prečo na vás má chmeľový nápoj takto pôsobiť? „Tajomstvo je vo vagíne,” odpovedajú tvorcovia. Pomocou mikrobiologických technológií totiž izolovali a pripravili baktérie z vnútra výnimočnej ženy. A tak sa vraj ženské prvky, pôvab a čaro prenesú do piva či iných produktov. 

Začali s českou kráskou Alexandrou Brendlovou, ktorú našli až po dlhých mesiacoch hľadania tej pravej. „Našli sme ženu, ktorá zosobňuje ženskosť, prirodzený šarm a pôvab, a ktorá má všetky žiadané inštinkty, ktoré sme chceli zosobniť v našej fľaši piva,” píše sa na webe. 

Ak by sa vám však zdalo, že piť niečo, čo obsahuje kvasinky cudzej ženy, je fuj, môžete si dať vyrobiť aj produkty s baktériami tej vlastnej. Neznie to však o nič menej nechutne... Poliaci teraz zháňajú prostriedky na to, aby tento biznis mohli rozbehnúť vo veľkom. Za šesť dní im však prispeli len dvaja ľudia – 10 a 1 euro. 

Alexandra Brendlová sa stala prvou darkyňou vaginálnych baktérií na výrobu piva.
Zobraziť galériu (6)
Alexandra Brendlová sa stala prvou darkyňou vaginálnych baktérií na výrobu piva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu