Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veď mohla prísť rovno hore bez! Známa tvár česko-slovenského šoubiznisu provokuje nielen manžela

Známa manželka známeho muža ukázala naozaj dosť. Zobraziť galériu (5)
Známa manželka známeho muža ukázala naozaj dosť.

PRAHA - Manželka, matka a... riadna nehanebnica! Celé Česko aj Slovensko pozná Agátu Hanychovú (30) ako provokatérku. A nič sa na tom nezmenilo, ani keď porodila syna a neskôr sa vydala za moderátora, herca a speváka Jakuba Prachařa (32). Párik spolu najnovšie zavítal na otvorenie istej reštaurácie, kde ale mužské pohľady nepútali len pripravené lahôdky. Modelke totiž akosi utekali prsia z výstrihu a takmer ukázala aj bradavku.

Moderátor a naposledy porotca jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař je už skoro dva roky ženatý so škandalistkou Agátou Hanychovou. Okrem toho nahradil aj otca jej synovi Kryšpínovi. 

Napriek tomu je brunetka sexi nielen pre neho, ale stále sa oblieka provokujúco aj do spoločnosti. Na otvorení istej reštaurácie bolo takmer každé mužské oko zamerané práve na jej dekolt. Mala totiž na sebe obtiahnuté kožené šaty s poriadne hlboko vykrojeným výstrihom, ktorý toho veľa nezakryl zhora ani zboku. 

Fotografie zo spoločenskej akcie sú tak plné pŕs pani Prachařovej. A stačilo naozaj málo, aby neukázala všetkým aj bradavku. 

Výstrih Agáty Hanychovej
Zobraziť galériu (5)
Výstrih Agáty Hanychovej

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu