Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontroverzná Agáta Hanychová je odborníčka na všetko: Toto je jej nová kariéra!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová

PRAHA - Modelka Agáta Hanychová, ktorá sa pred dvoma rokmi vydala za speváka a moderátora Jakuba Prachařa, štartuje spevácku kariéru. Na svojom konte má už prvý singel s názvom Agáta, ku ktorému stihla natočiť už aj videoklip.

„Od trinástich som chcela byť speváčkou, tak teraz v tridsiatke som si to splnila,“ uviedla pre portál iDNES.cz manželka herca, moderátora a hudobníka Jakuba Prachařa. Rodáčka z Prahy už nahrala skladbu Agáta, ku ktorej nakrútila aj videoklip. „Čakala som na autora a došlo mi, že Gipsy bude ten najlepší človek, pretože milujem jeho najstaršie cédečko Rýmy a Blues, preto som poprosila Gipsyho. Potom som mu poslala aj pár svojich viet, ale Gipsy to napísal samozrejme celé,“ vysvetlila Prachařová.

Skladba Agáta je podľa slov modelky o jej živote i o bulváre. Tieto témy by sa mali objaviť aj v jej ďalších piesňach, ktoré zaradí na pripravovaný debutový album. Ako uviedla, na štúdiovke by rada spolupracovala napríklad s Louom Fanánkom Hagenom z formácie Tři sestry, ale aj s Ornellu Koktovou. „Už máme námety na druhú pesničku, na tretiu, ale nemôžem povedať, čo bude na celom cédečku, možno začneme rapom a skončíme rockom, neviem, som divná,“ poznamenala interpretka. 

Spomínaný videoklip režíroval Jiří Hanych. „Otec je pre mňa najlepší režisér. Je to môj otec, takže viem, že tam budem pekná. Môžem mu dôverovať,“ povedala ďalej Prachařová, ktorá vraj pieseň Agáta púšťa celej rodine. Jej syn Kryšpín už preto pozná naspamäť refrén. „Je to trošku vulgárne, tak dúfam, že to nebude spievať v škôlke,“ dodala. 

Gipsy vraj spoluprácu s Prachařovou neľutuje, imponuje mu na nej predovšetkým jej pracovitosť. „Nakrúcanie bolo parádne, kiež by všetci interpreti takto spolupracovali, pretože potom je práca producenta strašne jednoduchá,“ uviedol. „Spieva napodiv dobre. Keď sme začali točiť, tak spievala lepšie než rapovala. Teraz už je to vyrovnané, teraz rapuje rovnako dobre ako spieva. Má hudobný sluch, mimochodom, od malička hrá na flautu,“ uzavrel Gipsy. 

Agáta Prachařová, rodená Hanychová, je majiteľkou modelingovej agentúry. Venuje sa aj moderovaniu, herectvu a módnemu návrhárstvu. V roku 2005 sa stala druhou vicemiss Českej republiky. Za moderátora Jakuba Prachařa, ktorý pôsobil ako gitarista v hudobnej skupine Nightwork, sa vydala v roku 2013. Z predchádzajúceho vzťahu s Miroslavom Dopitom má spomínaného syna Kryšpína. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu