Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželka jojkárskeho porotcu: Tragický dôvod tehotenstva a... Viac detí už nechce!

Manželia Agáta Prachařová a Jakub Prachař. Zobraziť galériu (7)
Manželia Agáta Prachařová a Jakub Prachař. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA/BRATISLAVA – Biologickým otcom zrejme nikdy nebude! Porotca jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař (32) má za ženu asi najškandalóznejšiu Češku - modelku Agátu Hanychovú (30). Tá sa dnes večer objaví v špeciálnom diele jojkárskeho programu Sladký život. A prezradí naozaj veľa zo svojho súkromia.

Fanúšikovia jojkárskej šoubiznisovej relácie Sladký život si budú môcť dnes večer vychutnať špeciálny diel venovaný najškandalóznejšej českej modelke Agáte Prachařovej, za slobodna Hanychovej. Brunetka je vydatá za populárneho moderátora, herca a speváka Jakuba Prachařa, ktorý kedysi moderoval talentovú šou a naposledy v nej pôsobil ako porotca. 

Agáta bola vždy považovaná za rebelku a málokto by čakal, že sa vydá a bude mať dieťa. No stalo sa. Hoci najskôr mala dieťa, po ktorom veľmi túžila, a až potom bola svadba s Jakubom, ktorý nie je biologickým otcom  jej syna.

Moderátor sa nikdy netajil tým, že má pre brunetku neskutočnú slabosť a pokúšal sa s ňou zblížiť vždy, keď mala problémy v iných vzťahoch. Jeho vytrvalosť sa mu nakoniec vyplatila, čo priznala sexi brunetka  aj v jojkárskej relácii. „Jakub ma miloval dlhé roky, ja som ho veľmi nechcela, a potom, keď som ho chcela, mal on priateľku, a potom opačne. Nevedeli sme sa nijako stretnúť, až sme sa nakoniec predsa len zišli. A iskra prišla, keď k nám prišiel na návštevu a ja som vyhodila toho biologického otca. Jakub prišiel s ruksakom a už tam ostal,“ prezradila Agáta.

Syna má modelka z predchádzajúceho vzťahu, počas ktorého otehotnela prakticky okamžite.  „Otcom je Miroslav Dopita. My sa ešte veľmi nepoznáme, takže svadba neprichádza do úvahy,“ povedala kedysi pre denník Aha!, ktorému ako prvému tehotenstvo priznala. Mnohých jej druhý stav prekvapil a šokujúcejšie je, že brunetka to mala dokonca v pláne. „Kryšpína som si plánovala. Ja som to dieťa chcela hneď, a tak som sa preto rozhodla,“ uviedla modelka.

Aký tragický dôvod sa za Agátiným rozhodnutím mať dieťa skrýva, prezradila jej mama, herečka Veronika Žilková. „Agáta mala dieťa skoro, ale tiež si  myslím, že 25 rokov nie je skoro. Ale my sme v tej dobe prežili tragédiu, umrel mi syn. A ja si trošku myslím, že Agáta, čo sa jej aj podarilo, mi ho chcela nejakým spôsobom nahradiť, takže mi toho chlapčeka porodila, tak ho máme na polovičku,“ netajila Žilková. A jej dcéra to potvrdila: „Je pravda, že mi to prišlo nie ako moja povinnosť, ale chcela som to chýbajúce miesto vyplniť.“

Veronika priznala, že keď bola Agáta tehotná, bolo to pre ne náročné obdobie. „Bolo to naozaj strašné, lebo sme sa strašne báli, aby to nedopadlo tiež nejako zle. Celé jej tehotenstvo sme mali strašné nervy, myslím si, že obe,“ povedala herečka.

Zrejme aj kvôli tomu modelka nechce mať ďalšie dieťa. „Čím neskôr rodíte, tým to ide horšie, samozrejme. Preto ja už nebudem nikdy tehotná,“ tvrdila pred kamerami manželka Jakuba Prachařa, ktorého by prakticky pripravila o možnosť mať vlastné deti. Nechajme sa prekvapiť, či si to v budúcnosti predsa len nerozmyslí...


Veronika Žilková v máji 2007 porodila syna Melichara, ktorý sa ale narodil s nevyvinutou bránicou a nemal vyvinuté ani pľúca. Lekári ho hneď po narodení operovali, no bol úplne závislý na prístrojoch. Boj o jeho život trval šesť mesiacov, napokon ho prehral. 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu