Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Útok slovenského herca na manželku: Miesto činu na predaj za 420 tisíc... Aha, ako to vyzerá vnútri!

Štefan Kožka predáva vilu, v ktorej žil s manželkou a dcérou. Zobraziť galériu (22)
Štefan Kožka predáva vilu, v ktorej žil s manželkou a dcérou.

RUSOVCE - Štefan Kožka (61) nedávno šokoval celé Slovensko. Herec v decembri zaútočil na svoju manželku a jej dcéru s nožom v ruke, údajne pod vplyvom alkoholu. Či bude nasledovať rozvod, herecký pár konkretizovať nechce. Isté však je, že dom, kde sa celý incident odohral, je na predaj. A nejde o žiadnu chalúpku. Pozrite, ako to tam vyzerá a koľko táto paráda stojí.

Štefan Kožka a Zuzana Skopálová prežili v decembri vo svojej vile dramatický večer, ktorý skončil zásahom polície. Herci sa už k incidentu vracať nechcú a všetko by najradšej vyriešili mimo dohľadu verejnosti. 


Rozvod Kožku a Skopálovej na spadnutie?! Herečka prehovorila!


Napriek tomu však otvorili dvere do svojho súkromia. Ako nám totiž Zuzana potvrdila, rozhodli sa svoj dom predať. A tak sa samozrejme nachádza v ponuke realitnej kancelárie aj s fotodokumentáciou, ako to u nich vyzerá zvonka aj zvnútra. 

Ide o dvojpodlažnú vilu s 5 izbami a dvomi terasami. Zaujímavé je, že pôvodná stavba vznikla v roku 1900 a herecká dvojica ju kompletne zrekonštruovala, no ponechala čosi aj zo starých čias. Vzhľadom na rozlohu, veľký pozemok a to, že dom sa nachádza v Rusoviach, jednej z mestských častí Bratislavy, pri cene sa zatočí hlava nejednému bežnému Slovákovi. 

Realitná kancelária ponúka túto nehnuteľnosť za 420 tisíc eur. Znalecký posudok ju ale údajne hodnotí až na 492 tisíc. Tento rozdiel môže naznačovať, že manželia sa chcú svojho bydliska zbaviť čo najskôr. A buď začať spolu úplne odznovu alebo si ísť každý svojou cestou... 

Viac o téme: Štefan Kožka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu