Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skopálová po nešťastnom páde: Takto sa dochrámala!

Zranená Zuzana Skopálová Zobraziť galériu (6)
Zranená Zuzana Skopálová

BRATISLAVA - Ublížila si! Po tom, čo pred trištvrte rokom herečka Zuzana Skopálová (50) prežívala náročné obdobie, kvôli nešťastnému incidentu, kedy sa jej manžel Štefan Kožka (61) vyhrážal s nožom v ruke, má opäť starosti. Tentokrát za to však môže nešťastná náhoda. Blondínka totižto pri prechádzke so psom nepríjemne spadla a utrpela hrozivé zranenie. Pozrite, ako sa umelkyňa dochrámala.

Potrebuje pomoc! V ostatných dňoch prežíva slovenská herečka Zuzana Skopálová náročné chvíle. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, umelkyňa sa nedávno nepríjemné zranila a momentálne chodí s pravou rukou v sadre. Dokonca sa nám ju podarilo nafotiť pri príchode domov. Blondínka však nešoférovala, ale priviezla ju kamarátka. Herečka je teraz odkázaná na pomoc iných.

Zaujímalo nás preto, čo sa jej stalo. „Koncom augusta som spadla pri prechádzke so psom a mám zlomený lakeť. Padnúť holými rukami na betón, nie je veru bohviečo. Bolelo to veľmi. Takto slávnostne som ukončila leto,“ prezradila nám herečka dôvod jej zabandážovanej ruky, ktorá sa má podľa jej slov ešte dlho hojiť. „Predpokladaná liečba je mesiac,“ tvrdila.

Zisťovali sme, či jej pri tomto nepríjemnom páde poskytol niekto aj pomoc. „Našťastie som sa mala stretnúť s dcérou, tak tá mi poskytla, ako sa hovorí, prvú pomoc. Teraz mám ruku v ortéze, zafixovanú v pravom uhle, ani šoférovať nemôžem. Teraz mi musia pomáhať. Musela som veľa vecí obmedziť, ale zdravie je prvoradé,“ uzavrela Skopálová. Prajeme jej skoré uzdravenie.

Zuzana Skopálová si nepríjemne zlomila lakeť. Teraz má ruku v sadre.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Skopálová si nepríjemne zlomila lakeť. Teraz má ruku v sadre.

 

Viac o téme: Zuzana Skopálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu