Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Mamba Dasha šokovala divákov oblými krivkami: Sú za tým zdravotné problémy!

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha Zobraziť galériu (8)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka a herečka Dáša Šarközyová (27) alias Mamba Dasha patrí bez pochýb k najväčším kočkám nášho šoubiznisu. Vždy sa pýšila zvodnou postavou a nesporným sexepílom. Vo štvrtok sa však objavila na premiére nového muzikálu Atlantída a hoci na javisku predviedla výkon na jednotku, divákov prekvapila oblejšími tvarmi. No ako sa nám podarilo zistiť, nejde tu o to, že by sa kráska o seba prestala starať. Za všetkým sú nepríjemné zdravotné problémy!

Speváčka a herečka Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha vo štvrtok večer hviezdila na premiére nového muzikálu režiséra Jána Ďurovčíka Atlantída. Kráska predviedla perfektný spevácky výkon a tanečné kreácie. No diváci, ktorí mali doposiaľ v pamäti jej dokonalé krivky, zostali počas predstavenia dosť prekvapení.

Kráska totiž na javisku pútala pozornosť oblejšími tvarmi. Tancovala a spievala v kratučkom tope a obtiahnutých legínach, ktoré na jej problematické partie pútali ešte viac pozornosti. No ako sa nám podarilo zistiť, za herečkinými oblinami nestojí jej ľahostajnosť, ale čosi iné... Nepríjemné zdravotné problémy. 

„Netajím sa tým, že za posledné tri mesiace som bojovala so zdravotnými problémami – konkrétne vyskočenou platničkou... Tí, čo to poznajú, vedia, že bolesť je v tomto prípade naozaj neznesiteľná a nepripadá do úvahy žiadny pohyb, pretože vás bolí aj to, že sedíte,“ vysvetlila nám Mamba. „Boli potrebné dva operačné zákroky, aby ma to ako-tak ‚opravilo‛,“ prezradila speváčka. 

Poslednú operáciu pritom absolvovala len krátky týždeň pred premiérou. „Takže som rada, že som sa vôbec stihla dať dovtedy dokopy,“ priznala herečka. „Bohužiaľ, nie som typ ženy, ktorá má ultraštíhlu postavu, aj keď pre to nič nerobí – musím mať veľa pohybu – a tak v podstate tri preležané mesiace (bohužiaľ vrátane Vianoc) v mojom prípade urobili svoje,“ netajila Dáša. „Ešte stále beriem tabletky, ale už pomaly môžem začať cvičiť, takže verím, že sa mi v najbližšom čase podarí dostať do pôvodnej formy,“ vyslovila svoju túžbu kráska. 

Tá to mala aj s nacvičovaním predstavenia poriadne náročné. Keďže sa nemohla veľmi hýbať, všetko si naštudovala aspoň teoreticky. „Skúšanie bolo pre všetkých vďaka mne dosť ťažké. Som všetkým veľmi vďačná, že ma podržali a brali na mňa ohľad. Hlavne Janko Ďurovčík. Veľmi veľa času som strávila doma, ale akonáhle boli bolesti len o trochu menšie, sedela som aspoň v hľadisku a snažila sa zapamätať si všetky texty, choreografie, technické konania, zmeny, ktoré boli urobené v mojej neprítomnosti atď.“ povedala pre Topky.sk Šarközyová

„V podstate som naskúšala tento muzikál z ‚pozerania sa‛, za čo môžem ďakovať svojmu talentu, lebo by som inak prisahala, že také niečo nie je možné. Do poslednej chvíle sme ale nevedeli, či tú premiéru nakoniec odohrám. Hrozilo, že to bude musieť zahrať niektorá z mojich alternácií, pretože sme si s Jankom neboli istí, či to zvládnem. Zdravotne, kondične, ale aj technicky. Nakoniec to so mnou riskol a ja som mu za to veľmi vďačná,“ dodala na záver umelkyňa, ktorá napriek netradičnej príprave na premiére excelovala. 

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu