Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hryc v upotenej košeli a Wanda s veľkým bruchom... Známe osobnosti na premiére!

Andy Hryc a Wanda Hrycová Zobraziť galériu (21)
Andy Hryc a Wanda Hrycová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koncom minulého týždňa sa v Bratislave konala svetová premiéra muzikálu Iago. Podujatie prilákalo do spoločnosti mnoho známych osobností. Medzi nimi aj herca Andyho Hryca (66) s dcérou Wandou Adamík Hrycovou (37). Obaja pritom pútali veľa pozornosti - zatiaľ čo umelec prišiel v upotenej košeli, producentka ukázala tehotenské bruško.

Zatiaľ čo celá Bratislava bola v piatok v pozore kvôli summitu EÚ, tvorcovia muzikálu Iago sa nenechali odradiť a v tento deň usporiadali slávnostnú premiéru. Tá do spoločnosti prilákala veľké množstvo známych osobností. Medzi nimi aj herca Andyho Hryca a jeho dcéru, producentku Wandu Adamík Hrycovú. 

Obaja pritom pútali pozornosť všetkých prítomných. Dôvod? Umelec dorazil do divadla v upotenej košeli. No nie je sa zas veľmi čomu čudovať. Hoci aktuálne vládne na Slovensku jesenné počasie, v piatok bolo u nás ešte poriadne horúco. Čo sa napokon odzrkadlilo aj na Andyho outfite - na modrej bavlnenej košeli mal mokré mapy. 

Pohľady hostí sa upriamovali aj na mladšiu z rodu Hrycovcov. Dvojnásobná mamička totiž už čoskoro privedie na svet svoje tretie dieťatko a na premiére ukazovala už poriadne veľké tehotenské bruško. A ryšavka počas večera doslova žiarila. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Wanda HrycováAndy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu