Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najodvážnejšia scéna kariéry: Šesťdesiatnička Magálová ukázala prsia... Úplne nahé a WAU!

Kamila Magálová ukázala pred siedmimi rokmi pred kamerami nahé prsia. Zobraziť galériu (7)
Kamila Magálová ukázala pred siedmimi rokmi pred kamerami nahé prsia.

BRATISLAVA - Fúha! Kamilu Magálovú (65) aktuálne diváci televízie Joj vnímajú ako prísnu šéfku Zoru z kriminálneho seriálu Za sklom. No sympatická ryšavka má na svojom konte aj oveľa odvážnejšie úlohy. A jednu z nich si dokonca zahrala v čase, kedy by to od nej čakal už zrejme len málokto - herečka mala totiž tesne pred šesťdesiatkou. Pred kamerami ukázala úplne nahé prsia... A teda rozhodne sa mala čím pochváliť!

Už v stredu večer televízia Joj odvysiela finálnu časť slovenského seriálu Za sklom. V tom herečka Kamila Magálová stvárňuje prísnu šéfku kriminalistov Zoru Ballovú. Kedysi si však zahrala aj oveľa odvážnejšie úlohy, v ktorých sa ukázala úplne hore bez. A jednu takú dokonca len pred siedmimi rokmi, keď oslavovala svoje 59. narodeniny. 

V českom filme Zasaženi bleskem stvárnila utrápenú ženu, ktorej lekári diagnostikovali rakovinu pŕs. No a v tejto súvislosti ryšavka pred kamerami svoju ženskú pýchu aj odhalila. A to pred ňou naozaj klobúk dole. Nielen kvôli tomu, že sa tesne pred šesťdesiatkou nebála ísť s kožou na trh, ale v neposlednom rade aj za to, že by jej postavu a prsia mohla závidieť aj nejedna podstatne mladšia žena. Veď uznajte sami! 

Kamila Magálová mala v 59 rokoch nielen super postavu, ale aj ukážkové prsia, za ktoré by sa nemuseli hanbiť aj oveľa mladšie ženy.
Zobraziť galériu (7)
Kamila Magálová mala v 59 rokoch nielen super postavu, ale aj ukážkové prsia, za ktoré by sa nemuseli hanbiť aj oveľa mladšie ženy.  (Zdroj: jirkazz.gzk.cz/Česká televize)

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu