Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drzý markizák Tribula: Neuveríte, čo si dovolil!

Ján Tribula Zobraziť galériu (5)
Ján Tribula

PRAHA/BRATISLAVA – Odvaha mu nechýba! Známy markizácky redaktor Ján Tribula (39) čoraz viac zaskakuje na večierkoch aj prvú dámu slovenského šoubiznisu a tvár Smotánky Eriku Judínyovú (45) a spovedá za ňu známe tváre. Nedávno si do parády zobral českého záletníka Felixa Slováčka (72). Známemu saxofonistovi položil poriadne drzú otázku, z ktorej muzikant doslova onemel.

Známy hudobník Felix Slováček si ešte donedávna užíval románik s mladou výtvarníčkou Luciou Gelemovou. Ich aféra praskla a dostala sa na verejnosť v lete minulého roka, čo nevedela predýchať jeho manželka Dagmar Patrasová. No keďže hudobník tvrdí, že románik ukončil, jeho zákonitá partnerka mu ešte dala šancu a dokonca sa niekoľkokrát s ním opäť ukázala aj v spoločnosti. A kvôli manželovej afére sú teraz stredobodom každej akcie.

Uplynulú sobotu markizácka Smotánka odvysielala reportáž, kde si redaktor Ján Tribula zobral na paškál práve aktuálne najznámejšieho českého neverníka Felixa. A bez nejakých okolkov mu položil poriadne drzú otázku.

Bez servítky sa totiž opýtal na hudobníkovu milenku. „My vás v Smotánke máme radi, my vám zle robiť nebudeme. Poraďte mi, ako to treba robiť, aby človek mohol mať aj nejakú kamarátku – na východe hovoríme bokovku, aby sa z toho nezbláznil,“ spýtal sa Tribula saxofonistu, ktorý vypleštil oči a na niekoľko sekúnd doslova onemel. Nakoniec sa predsa len zmohol na odpoveď a dokonca pridal aj úsmev: „Na toto vám nedokážem odpovedať, lebo si myslím, že sa z toho zbláznite.“

U našich západných susedov je to bežná novinárska otázka, ich známe tváre sú na podobné vypytovanie už zvyknuté. No v našich končinách je to brané ako poriadna odvaha, trúfalosť, či dokonca až bezočivosť. Táto nečakaná smelosť markizáka poriadne prekvapila nielen samotného umelca, ale aj mnohých divákov pri televíznych obrazovkách, ktorí by to na Tribulu určite nepovedali. Nechajme sa prekvapiť, aký zaujímavý rozhovor prinesie najbližšie.

Viac o téme: Felix SlováčekJán Tribula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu