Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál v Čechách: Podvádzaná hviezda sa opila a poriadne sa strápnila!

Dagmar Patrasová sa s manželom Felixom Slováčkom ukázala na nedávnej párty. Jeho neveru stále nepredýchala a na večierku si poriadne vypila. Nasledovala žiarlivostná scéna. Zobraziť galériu (5)
Dagmar Patrasová sa s manželom Felixom Slováčkom ukázala na nedávnej párty. Jeho neveru stále nepredýchala a na večierku si poriadne vypila. Nasledovala žiarlivostná scéna. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Nezvláda to! U našich západných susedov a ani u nás sa zrejme nenájde nik, kto by nepočul o aférke záletného Felixa Slováčka (72) s mladou výtvarníčkou Luciu Gelemovou (32). No keďže hudobník tvrdí, že románik ukončil, jeho zákonitá manželka Dagmar Patrasová (59) mu ešte dala šancu. No už to nikdy nebude také ako predtým. Príkladom je aj najnovšia kauza, kedy mu pod vplyvom alkoholu urobila žiarlivostnú scénu na verejnosti. Tá je jasným dôkazom, že sa nad neveru nevie povzniesť.

Známy hudobník Felix Slováček si ešte donedávna užíval románik s mladou výtvarníčkou Luciou Gelemovou. Ich aféra však praskla a dostala sa na verejnosť. Umelcova manželka Dagmar Patrasová ho napriek tomu neopustila. Dala vzťahu ešte šancu, no po 35 ročnom manželstve to berie ako poriadnu zradu.  

Neverný Felix Slováček sa snaží vyžehliť si mileneckú aférku. Pred pár dňami sa bok po boku ukázali so ženou aj na istej spoločenskej akcii. Ale ako sa zdá, známa brunetka sa stále nedokáže s podvodom zmieriť. Svedčí o tom aj fakt, že na párty obracala jeden pohárik za druhým. Dostala sa až do štádia, že nebola schopná poriadne rozprávať.

Keď v takomto opojení zbadala svojho manžela v družnom rozhovore s istou plavovlasou moderátorkou, stratila nervy a vyrobila manželovi žiarlivostnú scénu. „Keď ich zbadala, dostala amok. Začala na ňu kričať, prečo už aj ona zvádza jej manžela. Vraj si myslela, že sú kamarátky, ale teraz vidí, že je ďalšia v rade po Gelemovej,“ opísal škandál českému denníku Blesk očitý svedok. „A čudujete sa mi? Tie tri mesiace bola obrovská skúška nervov. Navyše to nekončí,“  odvetila Patrasová, ktorú pri odchode z večierku museli podopierať. 

Viac o téme: Dagmar PatrasováFélix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu