Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Janko Tribula bez povestnej ofinky: Nespoznáte ho!

Ján Tribula Zobraziť galériu (5)
Ján Tribula (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Markizácky reportér Ján Tribula (40) sa na televíznych obrazovkách objavuje už niekoľko rokov. Mnohí diváci ho poznajú ako usmievavého, vždy dobre naladeného sympaťáka, ku ktorému neodmysliteľne patrí aj jeho „povestná ofinka". Na nedávnej charitatívnej akcii sa však ukázal v úplne inom svetle. Veď pozrite sami, známeho redaktora určite ani nespoznáte!

Nadácia Televízie Markíza sa už dlhé roky venuje pomoci deťom v boji s nepriazňou osudu či neľahkými životnými situáciami. No a keďže tento charitatívny projekt organizuje aj finančnú zbierku, tak sa kompetentní v týchto dňoch opäť raz rozhodli potešiť tých najmenších – a to skutočne originálnym spôsobom.

Angažovali totiž aj známe tváre z markizáckych obrazoviek, ktoré svojou prítomnosťou spríjemnili deň ťažko chorým deťom. Radosť a úsmev na perách im vyčaril napríklad aj obľúbený redaktor Janko Tribula, ktorý medzi ne prišiel kompletne vystrojený za Mikuláša. „Mal som prvýkrát na sebe mikulášsky kostým a bola to taká zmena, že ma nespoznala ani Gizka Oňová, s ktorou som tam bol. Detičky boli strašne zlaté a čo som bol prekvapený je to, že deti sa už prestali báť Mikuláša. Nikto neplakal a všetky decká boli veľmi milé a zaujímal ich hlavne samozrejme môj mech, v ktorom som mal kopec hračiek a cukríkov. Hovorili mi samé pekné veci, aj napriek tomu, že majú ťažký osud a že sú na tej onkológii, tak mi rozprávali o samých pekných veciach,“ povedal pre Topky.sk spravodajca.

A naozaj bol na nespoznanie. Keby markizáci na svojich stránkach neuviedli, že sa v kostýme Mikuláša skrýva práve Janko, asi nikto by na to neprišiel. Mohutná mikulášska čapica totiž zamaskovala aj jeho povestnú ofinku a v kombinácii s dlhou bielou bradou bol doslova nespoznateľný. Vytešené deti sa však aj napriek tomu nenechali zahanbiť: „Deti mi začali ťahať bradu, že či je ozajstná, tak som si ju musel pridržiavať. A všetci sa ma pýtali, či som prišiel na koni alebo električkou. Takže možno niektorým aj doťuklo, keďže som s tými koňmi spojený,“ dodal s úsmevom na perách Tribula.

Markizácky redaktor Ján Tribula prišiel potešiť ťažko choré deti v mikulášskom kostýme, v ktorom bol doslova na nepoznanie.
Zobraziť galériu (5)
Markizácky redaktor Ján Tribula prišiel potešiť ťažko choré deti v mikulášskom kostýme, v ktorom bol doslova na nepoznanie.  (Zdroj: Foto: Instagram)

Viac o téme: Ján Tribula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu