Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahé FOTO sexice zo známej reklamy: Divoký sex na televíznych obrazovkách!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (21)
Vlastina Svátková

BRATISLAVA/PRAHA - To je ale kosť! Herečka Vlastina Svátková (33) už niekoľko týždňov vstupuje do slovenských domácností prostredníctvom známej reklamy. Spolu s poľským kolegom Hubertom Stablewskim v nej nahradila Mareka Geišberga (33) a Evu Sakálovú (30). No zatiaľ čo tam blondínka stvárňuje vzornú mamičku, na svojom konte má aj oveľa pikantnejšie úlohy - na televíznych obrazovkách sa napríklad nedávno objavila polonahá a užívala si divoký sex.

Eva Sakálová a Marek Geišberg boli doposiaľ neodmysliteľnou súčasťou známej slovenskej reklamy. Po dlhých štyroch rokoch ich však nedávno na televíznych obrazovkách nahradila iná dvojica – Poliak Hubert Stablewski a slovenská herečka Vlastina Svátková. 

No zatiaľ čo v spotoch kráska stvárňuje vzornú mamičku, českí a slovenskí diváci ju pred pár mesiacmi mali možnosť spoznať aj v oveľa pikantnejšom svetle. Blondínka totiž hviezdila v českej kriminálnej dráme Gangster Ka. No a tam si zahrala poriadne odvážne scénky – s hereckým kolegom Hynkom Čermákom si totiž pred kamerami užila sex plný vášne.

A pri milostných hrátkach plavovláska odhalila aj čo-to zo svojho tela. Nechýbali zábery na jej plné prsia, dokonalé krivky ani na zmyselné dotyky. Diváci si tak mohli naplno vychutnať jej nahú krásu – a vy si ju môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Vlastina Svátková sa odhalila vo filme Gangster KA.
Zobraziť galériu (21)
Vlastina Svátková sa odhalila vo filme Gangster KA.

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu