Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Originálne zásnuby slovenskej herečky: Nič nevychádzalo a nakoniec... Ženích to vzdal!

Vlastina Svátková je zasnúbená a chystá svadbu. Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková je zasnúbená a chystá svadbu. (Zdroj: Instagram V.S.)

BRATISLAVA - Bude svadba! Vlastina Svátková (34) je úspešnou slovenskou herečkou. Zahrala si v množstve českých či slovenských filmov a dokonca si strihla aj menšiu postavu vo filme Casino Royal zo série o Jamesovi Bondovi. No nielen v práci sa kráske darí... Pred pol rokom totiž stretla toho pravého a cez víkend sa už aj zasnúbila. Celé to však prebehlo naozaj originálne. Nič totiž nevychádzalo a ženích to nakoniec vzdal. Ale pozrite na ten prsteň - wau!

Slovenská herečka Vlastina Svátková urobila cez víkend vážne životné rozhodnutie... Je totiž o krok bližšie k svadbe. Svojmu partnerovi povedala áno. Šťastnou novinkou sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. A ako sa nám podarilo zistiť, zásnuby to boli naozaj originálne. 

„S partnerom sme spolu od marca, máme už aj termín svadby, len prstienok trval tak dlho, lebo je veľmi špeciálny a originálny, na mieru vyrobený,“ prezradila pre Topky.sk budúca nevesta. „Dlho sa zháňal kameň morganit - kameň lásky, ktorý je surový, neobrúsený a vedľa neho sú dva diamanty,“ povedala Vlastina. 

Výrobu šperku navyše predĺžil aj fakt, že bol vraj vyhotovený presne podľa predstáv herečkinho snúbenca. „Partner ho nechal vyrobiť, navrhol si ho, vymyslel a osobne chodil konzultovať každý krok so zlatníkom. A ja som sa len bála, aby sa so mnou stihol zasnúbiť do svadby. Dvaja zlatníci ho totiž odmietli, že to nevedia zohnať a tretí to skúsil,“ priznala Svátková. 

No celé zásnuby nakoniec prebehli úplne inak, ako mal budúci ženích v pláne. „Točím teraz seriál Hotel pre Tv Joj a som veľmi často na Slovensku. A keď som sa v nedeľu vrátila do Prahy, unavená, vyčerpaná, viditeľne ma chcel potešiť, tak prsteň strčil pod vankúš v spálni a stále ma posielal ľahnúť si, že mi urobí masáž. A ja som si ľahla na jeho stranu a moje deti začali skákať po tom mojom vankúši... Bol strašne zlatý, ako mu to nevychádzalo a nakoniec to vzdal a povedal: ‚Aha, pozri, čo máš pod vankúšom!‘“ opísala originálne zásnuby známa Slovenka. 

Zaujímalo nás tiež, prečo sa dvojica už po pol roku vzťahu rozhodla tak rýchlo zobrať. A zamilovaná kráska má na to jednoduchú odpoveď: „Nikde nie je napísané, po akej dlhej dobe chodenia by sa mali ľudia brať. Sme spolu od marca a svadba nebude tento rok, takže určite to nie tak skoro na môj vkus. Každopádne za tým nie je nič iné, iba to, že prvýkrát nepochybujem a cítim absolútnu symbiózu v hodnotách a názoroch,“ dodala. Snúbencom gratulujeme a do spoločného života želáme veľa šťastia a lásky!

Zásnubný prsteň Vlastiny Svátkovej je naozaj originálny. Tvorí ho neopracovaný kameň morganit (známy ako kameň lásky) a dva menšie diamanty po bokoch. Prsteň bol vyrobený presne podľa návrhu herečkinho snúbenca.
Zobraziť galériu (5)
Zásnubný prsteň Vlastiny Svátkovej je naozaj originálny. Tvorí ho neopracovaný kameň morganit (známy ako kameň lásky) a dva menšie diamanty po bokoch. Prsteň bol vyrobený presne podľa návrhu herečkinho snúbenca.  (Zdroj: archív V.S.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu