Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bývalá misska hore bez na verejnosti: Dráždivé FOTO na billboardoch!

Bývalý misska Daniela Kralevich Zobraziť galériu (8)
Bývalý misska Daniela Kralevich

BRATISLAVA – Ukázala sexi krivky! Slovenská dizajnérka a bývalá misska Daniela Kralevich (30) sa vždy pýšila dokonalou postavou. A ani vyše 10 rokov po súťažiach krásy to nie je inak. Aktuálne sa ukázala na verejnosti aj hore bez, a to v objatí svalnatého muža. Takto ju môžu vidieť Bratislavčania na provokatívnych billboardoch, ktoré visia v uliciach hlavného mesta. Pri pohľade na jej odhalené telo sa mužom určite zatají dych.

Provokuje! Daniela Kralevich sa v šoubiznise pohybuje už od roku 1999, keď vyhrala v súťaži Miss Tip Slovensko titul od zástupcov médií a o rok neskôr obsadila 2. miesto v súťaži Modelka Express International. Okrem toho sa v sedemnástich rokoch stala aj finalistkou Miss Universe 2003.

Štíhlu figúru si udržuje aj dnes, viac ako desať rokov po súťažiach. Nedávno totiž nafotila zvodnú kampaň na exkluzívne voľnočasové oblečenie, pri ktorej sa neváhala aj odhaliť. Obrysy nahých pŕs, útly driek a pevný zadoček sú na billboardoch, ktoré visia v našom hlavnom meste, neprehliadnuteľné.

Zaujímalo nás preto, ako sa pri fotení cítila a či sa trošku predsa len nehanbila. „Fotilo sa nám dobre, aj keď sme fotením strávili niekoľko hodín. S fotografom, ktorý kampaň robil, spolupracujeme už veľa rokov, takže si ľudsky výborne rozumieme,“ odvetila Kralevich, ktorá sa na záberoch túli k vypracovanému fitnes trénerovi Norovi .  

Brunetka priznala, že červenanie sa tentokrát nehrozilo. „V prvom rade nesie kampaň nejaký príbeh. Tak sme to aj vnímali. Sme profesionáli, vieme, čo to obnáša, takže hanbenie muselo ísť v tomto prípade na chvíľu bokom. Chceli sme docieliť vizuálne peknú kampaň, na ktorú budeme v najbližšom čase nadväzovať,“ povedala nám brunetka. Nechajme sa prekvapiť, či bude rovnako zvodná aj v pokračovaní kampane.

Bývalá miss Daniela Kralevich sa odhalila hore bez na billboarde.
Zobraziť galériu (8)
Bývalá miss Daniela Kralevich sa odhalila hore bez na billboarde.

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu