Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa kráska v dráždivej bielizni: Toto telo je voľné!

Sexi kráska dráždi v bielizni. Zobraziť galériu (8)
Sexi kráska dráždi v bielizni.

BRATISLAVA - Predviedla sexi krivky! Slovenská návrhárka a bývalá misska Daniela Kralevich (33) sa vždy pýšila dokonalou postavou. A nie je to inak ani teraz, hoci je to už 15 rokov, odkedy sa objavila v súťaži krásy. V týchto dňoch sa pochválila na sociálnej sieti zábermi, ktoré mnohým mužom bezpochyby vyrazia dych. A nám sa podarilo zistiť, že táto sexi kráska je nezadaná!

Dráždi! Daniela Kralevich sa v šoubiznise pohybuje už od roku 1999, keď vyhrala v súťaži Miss Slovensko titul od zástupcov médií a o rok neskôr obsadila 2. miesto v súťaži Modelka Express International. Okrem toho sa v sedemnástich rokoch stala aj finalistkou Miss Universe 2003.

Štíhlu figúru si udržuje aj dnes, viac ako 15 rokov po súťažiach. Aktuálne totiž nafotila sériu zvodných záberov v dráždivej čipkovanej bielizni, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Verejne tak odhalila svoje dokonalé krivky. Obrysy nahých pŕs, útly driek a pevný zadoček dostanú do kolien mnohých pánov.

Zaujímalo nás, či v takomto rajcovnom  a odvážnom „prádielku“ chodí bežne. „Tým, že je to moja kolekcia, samozrejme ju aj nosím. Veľmi obľúbené mám košieľky  aj župany,“ odvetila nám Kralevich.  Ako prezradila, navrhuje aj takúto spodnú bielizeň a tým, že módou žije, vie, čo sa bude nosiť aj v nadchádzajúcich sezónach. „Bielizeň zažíva boom v zahraničí a čoraz viac sa z nej tvoria aj zvršky na bežné nosenie,“  tvrdí návrhárka.

Ako sa nám však podarilo zistiť, táto kráska je sama. Po svojom boku nemá žiadneho muža. Ako je to možné? „V živote je to asi zariadené tak, že nemôžete mať vždy všetko,“ povedala nám s úsmevom Daniela. Nechajme sa prekvapiť, kto si získa jej srdce. Viac foto nájdete v našej GALÉRII»

Daniela Kralevich v sexi bielizni odhalila svoje krivky.
Zobraziť galériu (8)
Daniela Kralevich v sexi bielizni odhalila svoje krivky.

Viac o téme: Daniela Kralevich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu