Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Poplach v českom šoubize: Kto je nakazený HIV?!

Niekto z českého šoubiznisu má údajne pohlavnú chorobu.
Niekto z českého šoubiznisu má údajne pohlavnú chorobu. (Zdroj: thinkstock)

PRAHA - Šokujúca správa! Po tom, čo sa v novembri prevalilo, že herec Charlie Sheen (50) je HIV pozitívny, sa takáto hrozba objavila aj na skok od nás. Magazín Top Star na Prime totiž priniesol informáciu, že nakazený je vraj aj niekto z českého šoubiznisu.

Naozaj je to pravda?! V novembri zahraničné médiá prišli s informáciou, že jeden z Á-čkových hercov je HIV pozitívny. O pár dní sa Charlie Sheen verejne priznal, že nakazený je už niekoľko rokov. Teraz je ale v šoku český šoubiznis.


Škandál kvôli pohlavnej chorobe: Šoubiznis zachvátila panika!

Sukničkár Charlie Sheen priznáva: Mám HIV!


Magazín Top Star na Prime totiž priniesol správu o tom, že rovnakú situáciu majú aj u našich západných susedov. „Dnes pre vás máme šokujúce informácie. Po kauze Charlieho Sheena a jeho nákaze vírusom HIV sa objavili podobné špekulácie aj v našom, českom šoubiznise,” povedal na úvod nedeľnej relácie moderátor. 

Samotná reportáž nepriniesla v podstate už nič nové a nič konkrétne. „Je iba otázkou času, než sa príde na to, kto to je,” zaznelo na konci príspevku. Otázkou je, či ide naozaj len o špekulácie, alebo sa aj v tomto prípade nakoniec niekto prizná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu