Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál kvôli pohlavnej chorobe: Šoubiznis zachvátila panika!

Milenky známeho herca prežívajú chvíle plné strachu.
Milenky známeho herca prežívajú chvíle plné strachu.

LOS ANGELES - To sú teda správy! Hollywood aktuálne čelí obrovskému škandálu. Ako informuje The Sun, vychytenému hercovi, ktorý sa radí medzi Á-čkové celebrity, bol diagnostikovaný vírus HIV. Hoci denník meno umelca neprezradil, uviedol, že sa jedná o plejboja, ktorého posteľou prešlo viacero známych žien šoubiznisu. Netreba zvlášť prízvukovať, že mnohé kvôli strachu z pohlavnej choroby zachvátila panika.

Hviezdny sukničkár má HIV! Takéto titulky dnes zaplavili médiá po celom svete. So šokujúcimi informáciami prišiel ako prvý denník The Sun, ktorý dokonca pozná identitu hviezdneho rozsievača pohlavne prenosnej choroby. 

Ako The Sun uvádza, zoznam hercových mileniek je pekne dlhý a pestrý. V posteli mal napríklad filmovú hviezdu, ocenenú herečku, mediálne známu osobnosť, dámu s pestrou minulosťou, krásku obľúbenú vďaka účinkovaniu v televíznej šou, či prsnatú glamour modelku. Suma sumárum, lekára by mala vyhľadať väčšina dám pôsobiacich v šoubiznise. 

Zarážajúce na celej kauze je, že nakazený plejboj si bol vedomý, aké sú následky nechráneného sexu s ním. „Začína to byť už verejným tajomstvom. On sám o tom vedel už niekoľko rokov,” prezradil pre spomínaný denník zdroj z okolia nezodpovedného sukničkára. Toho mali priatelia dokonca posmeľovať k tomu, aby svoje ochorenie netajil. Známy herec sa však obával, že by to mohlo mať negatívny dopad na jeho kariéru. 

Ostáva zrejme len otázkou času, kedy sa verejnosť v prípade tejto kauzy dozvie aj konkrétne meno. Ešte len potom čakajú umelca krušné chvíle. „Jeho právnici sa vraj už pripravujú na dôsledky a žaloby od bývalých mileniek. Je to nechutné, že ženy takto vedome vystavoval obrovskému riziku,” dodal pre The Sun informátor. Tak čo, máte nejaký tip?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu