Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pekelný výstrih tehotnej Pociskovej: Nela, nedráááždi!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diablica jedna! Nela Pocisková (25) sa nikdy netajila tým, že jej k plnému hrudníku dopomohli šikovné ruky plastického chirurga. Nikdy však svoje prednosti extra neukazovala. Začala s tým až teraz - paradoxne v období, keď sa verejnosť dozvedela, že nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. A poriadne hlboký výstrih predvedie aj počas silvestrovského programu na Markíze. Pozrite, veď pri pohľade na ňu mnohí muži aj zabudnú odrátavať sekundy do nového roka!

Nedávno sa na verejnosť dostala informácia, že hviezda markizáckeho Búrlivého vína Nela Pocisková je v požehnanom stave. A zdá sa, že tehotenstvo mladej kráske dodalo akúsi chýbajúcu odvahu. Veď hoci sa pýši výstavnými prednostami, doteraz ich pred svetom skrývala. Nikdy sme na nej nevideli ani len hlbší výstrih. Až doteraz...


Tajomstvo prezradené: Nela Pocisková je tehotná! 


Nedávno umelkyňa predviedla svoj plný dekolt na benefičnom koncerte. A najnovšie bude dráždiť aj počas silvestrovského programu na Markíze. Svedčí o tom fotka, ktorú televízia zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Kráska má totiž na nej pekelne hlboký výstrih, ktorý z jej predností odhaľuje viac ako kedykoľvek predtým. Veď pozrite!

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu