Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO tehotnej Pociskovej: Aha, čo robila so svojím bruškom!

Hneď, ako Nela Pocisková zbadala fotografa, svoje bruško si zakryla. Zobraziť galériu (12)
Hneď, ako Nela Pocisková zbadala fotografa, svoje bruško si zakryla. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala informácia o tom, že Nela Pocisková (25) a Filip Tůma (36) čakajú svoje prvé bábätko. Herečka je dnes už v siedmom mesiaci tehotenstva... A nám sa ju podarilo zachytiť na ceste z talkshow Jozefa Banáša (67), ktorej sa v stredu zúčastnila. Pozrite, čo budúca mamička so svojím bruškom robila!

Nela Pocisková aktuálne prežíva jedno z najkrajších období svojho života. V decembri minulého roka sa totiž na verejnosť dostala správa, že herečka je tehotná. Svoje prvé bábätko čaká s partnerom, hercom a spevákom Filipom Tůmom. 


Tajomstvo prezradené: Nela Pocisková je tehotná!


Dnes je už hviezda Búrlivého vína v siedmom mesiaci tehotenstva. A nám sa ju v týchto radostných chvíľach podarilo pred pár dňami nafotiť. Kráska sa totiž v jednom z kultúrnych stredísk v Bratislave zúčastnila talkshow Na kus reči, ktorú moderoval spisovateľ Jozef Banáš.

No hoci z akcie Nela odchádzala s rozopnutým kabátom, pod ktorým sa jej rysovalo zaoblené bruško, hneď, ako zbadala nášho fotografa, svoj zovňajšok trochu „upravila“. Budúca mamička si svoj poklad aj v pokročilom štádiu tehotenstva prísne stráži a okamžite, ako si všimla objektív fotoaparátu, bruško si schovala. 

No ako si na zaoblených partiách pridržiavala kabát, odhalila pre zmenu čosi iné. Na ľavom prstenníku sa jej totiž ligotal prsteň, ktorý nápadne pripomína zásnubný šperk. Zdá sa teda, že so svojím partnerom Filipom herečka už plánuje aj svadbu. Tak my zaľúbenej dvojici gratulujeme!

Nela Pocisková si svoje tehotenské bruško prísne strážila. Na ruke sa jej pri tom ligotal prsteň, ktorý pripomína zásnubný.
Zobraziť galériu (12)
Nela Pocisková si svoje tehotenské bruško prísne strážila. Na ruke sa jej pri tom ligotal prsteň, ktorý pripomína zásnubný.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nela Pocisková už má viditeľné tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (12)
Nela Pocisková už má viditeľné tehotenské bruško.

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu