Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Skrúcaného vysnívaný darček: Na toto len tak nezabudne!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (4)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Každý z nás mal v detstve svoj vysnívaný darček, ktorý túžil dostať od Ježiška. A výnimkou nie je ani slovenský humorista Štefan Skrúcaný (55). Ten chcel pod stromčekom nájsť bicykel. A aj sa mu to napokon splnilo. Celé to dopadlo tak, že na tie Vianoce tak skoro nezabudne.

Hoci Vianoce nie sú len o darčekoch, väčšina detí sa na Štedrý deň teší práve kvôli nim. Každé z nich má totiž svoj vysnívaný darček, ktorý túži nájsť pod vianočným stromčekom. A ani humorista Štefan Skrúcaný nebol iný.

„Ja som dlho chcel mať bicykel Favorit, to bola vtedy veľká vec v nejakom 75., tak naši mi tak odkladali peniaze, lebo vtedy to bola relatívne drahá vec a na moje prekvapenie ma pod stromčekom čakal bicykel,“ prezradil na nakrúcaní koncertu Noc nádejí pre Topky.sk Skrúcaný. 

„Bolo to úžasné, akurát, že vonku bolo asi meter snehu. Bez ohľadu na to som z toho bol taký nadšený, že na druhý deň som vytiahol bicykel a medzi tými závejmi metrovými som sa preháňal na novom Favorite. Tak toto mi tak utkvelo v pamäti, že toto bol vážny darček, ktorý sa akurát netrafil s počasím, ale inak bol výborný,“ povedal herec. Aspoň má aj po rokoch na čo spomínať. 

Video: Rozhovor so Štefanom Skrúcaným o Vianociach

Štefan Skrúcaný darček

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu