Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivá minulosť exmarkizáčky: Prežila peklo - týral ju počas tehotenstva!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Bullová (Zdroj: Facebook G.B.)

ŠAĽA - Peklo na Zemi! Gabriela Bullová (33) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Tam rodáčka zo Šale pôsobila ako silná žena, ktorej žiaden muž nemôže nijak ublížiť. No ako sa teraz ukázalo, zdanie klame. V skutočnosti si toho mama dvoch detí vytrpela kvôli chlapovi viac než dosť. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook si totiž zaspomínala na hororové chvíle, ktoré zažila po boku svojho ex. Ten ju vraj týral... A dokonca aj počas tehotenstva!

Gabrielu Bullovú fanúšikom reality šou Farma veľmi predstavovať nemusíme. No známa by mohla byť aj ďalším televíznym divákom – istý čas totiž uvádzala Sexy šport na obrazovkách Dajto a objavovala sa aj ako moderátorka Erotického kvízu na menšej stanici Tv 8. 

No hoci po celý ten čas, čo je na očiach verejnosti, plavovláska pôsobí ako silná žena, ktorej nemôže ublížiť žiaden chlap, nie je to celkom tak... A možno áno a toto je len výsledok toho, čo sa jej v živote dialo v minulosti.

Mamička dvoch detí si totiž aktuálne na sociálnej sieti Facebook zaspomínala na časy, keď ešte žila so svojim talianskym expartnerom. A podľa toho, čo bývalá farmárka na webe píše, zažívala pri ňom hotové peklo. Bývalý ju vraj týral... a dokonca aj počas tehotenstva! 

Gabriela to uviedla pri záberoch z Talianska, ktoré na svojom profile zverejnila. „Leto 2007, keď som čakala môjho syna, vychudnutá totálne, týraná od debila, ale ako sa hovorí, čo ťa nezabije, to ťa posilní,“ priznala Bullová. A čo je ešte väčším šokom, útoky od tyrana neprestávali ani v čase, keď čakala ich spoločné dieťa. „Chúďatko malinké si toho zažilo veľa zlého v brušku,“ netajila pri spomienkach na narodenie svojho syna.

Dnes už blondínka s Talianom nežije a po rokoch na Slovensku nabrala doslova druhý dych – svojmu ex už nič nedaruje. Najnovšie naňho podala na polícii aj oznámenie a už je jej nepodarený bývalý obžalovaný pre prečin zanedbania povinnej výživy. „Oznamujem vám, že som na XY podľa § 234 odsek 1 Trestného poriadku podala obžalobu na Okresný súd v Galante pre prečin zanedbania povinnej výživy,“ uvádza sa v liste z prokuratúry, ktorý Bullová zavesila na Facebook. Snažili sme sa v tejto súvislosti s Gabrielou spojiť, no nepodarilo sa nám to. 

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu