Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi markizáčka sa zmenila na svalnatého Ramba: Preboha, veď už vyzerá ako chlap!

Gabriela Bullová sa na sociálnej sieti Facebook pýši svojou svalnatou postavou. Viac ako ženu však pripomína chlapa. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová sa na sociálnej sieti Facebook pýši svojou svalnatou postavou. Viac ako ženu však pripomína chlapa. (Zdroj: Facebook G.B.)

ŠAĽA - Fúha, to je zmena! Gabriela Bullová (33) sa do povedomia verejnosti dostala ako súťažiaca v markizáckej reality šou Farma, no istý čas sa objavovala aj na obrazovkách Dajto ako moderátorka Sexy športu. Po novom sa však na zvádzanie blondínka evidentne vykašlala. Dôkazom sú fotky, ktoré aktuálne zverejňuje na svojom Facebooku. Zo ženskej nymfy sa totiž v priebehu niekoľkých mesiacov stal svalnatý Rambo. Pozrite, veď už vyzerá úplne ako chlap!

Gabriela Bullová je fanúšikom markizáckej Farmy dobre známa. Objavila sa v druhej sérii reality šou, kde k sivým myškám teda rozhodne nepatrila. Práve naopak – promenádovala sa tam v hore bez a zmyselným správaním dráždila všetkých chlapov. Navyše, po návrate do reality moderovala Sexy šport. 

Na zvládzanie sa však exsúťažiaca už zjavne vykašlala. Sexi ženské krivky totiž Bullová vymenila za horu svalov. Chváli sa tým na sociálnej sieti Facebook, kde pridáva jednu fotku za druhou. A tie sú dôkazom toho, že po niekoľkomesačnej tvrdej drine v posilňovni sa sexi rodáčka zo Šale zmenila na hotového Ramba.

„Pomaličky z písmena A bude písmeno V, plus doladíme ramená ešte a ruky... Viem, že to už nie je ženské, ale to ma už nebaví. Cecky ukazovať už nie je IN,“ poznamenala k jednej zo svojich fotiek Bullová. No veď pozrite sami – vážne už vyzerá ako taký chlap!

Gabriela Bullová sa na Facebooku pochválila svojou svalnatou postavou.
Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová sa na Facebooku pochválila svojou svalnatou postavou.  (Zdroj: Facebook G.B.)

Video: Gabriela Bullová na tréningoch zdvíha 100 kilové činky

Viac o téme: FarmaGabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu