Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tinina neskutočná premena: Po rokoch je z nej iná žena!

Martina Tina Csillagová už dnes vyzerá inak ako počas moderovania SuperStar či Hlasu Česko Slovenska. Zobraziť galériu (9)
Martina Tina Csillagová už dnes vyzerá inak ako počas moderovania SuperStar či Hlasu Česko Slovenska. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Takto ste ju ešte nevideli! Speváčka Martina Tina Csillagová (31) je mamou dvoch detí - syna Lea a mladšej dcérky Aničky. A práve druhé tehotenstvo speváčku poriadne zmenilo - pribrala a vážila takmer sto kíl. Po mesiacoch driny ale dala umelkyňa svoje telo do poriadku a na svojej premene pokračuje ďalej. Tentokrát však nejde o postavu, ale o jej vizáž. Po rokoch sa rozhodla zmeniť svoju tmavú farbu na bledšiu a takto to dopadlo.

Zmenila sa! Martina Tina Csillagová sa vo februári stala dvojnásobnou mamou. Po narodení dcérky Aničky, ktorú má s raperom Separom, sa speváčka rozhodla dať svoje telo do poriadku. Po mesiacoch driny a zdravej stravy sa jej podarilo zhodiť viac ako 20 kíl.

So zmenami svojho zovňajšku však neskončila. Nedávno sa rozhodla spraviť niečo so svojimi vlasmi. „Tak ideme na to. Vzrušená som, ako keby som išla na operáciu,“ napísala na sociálnej sieti Tina koncom novembra, keď si sadla do kaderníckeho kresla. „Bolo jasné, že to nepôjde hneď, ale prvá fáza za nami. Maximálna spokojnosť. V decembri ťaháme ďalej. Dnešná premena je na pol ceste, keďže mám tmavé vlasy. Zatiaľ je to orieškové, ale ideme ďalej,“ nadchýnala sa speváčka svojimi zosvetlenými prameňmi.

Počas uplynulého víkendu Tina svoju premenu dotiahla do konca. „Vitaj vo finále. Nastala hodina pravdy... Skúšame, ako to vyzerá kučeravé/vyžehlené,“ napísala k záberu, kde mala každú polovicu hlavy inak učesanú.

Nakoniec zvíťazili vlasy vyžehlené a speváčka sa pochválila fanúšikom novým imidžom. „Dnes teda dorovna. Ďakujem Soničke, že prináša môjmu manželovi oživenie do spálne, mojim deťom zážitok z novej mamy a mne radosť z pohľadu do zrkadla,“ napísala dvojnásobná mama, ktorej premena zdá sa, pomohla po viacerých stránkach. Ako vidieť, nový účes robí divy a treba priznať, že speváčke to veľmi pristane.

Tinina neskutočná premena: Po
Zobraziť galériu (9)

Tina a jej kaderníčka Soňa Mihaličková skúšali, ako vyzerá nová farba na kučeravých aj vyžehlených vlasoch.
Zobraziť galériu (9)
Tina a jej kaderníčka Soňa Mihaličková skúšali, ako vyzerá nová farba na kučeravých aj vyžehlených vlasoch.

Viac o téme: Martina Tina Csillagová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu