Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zrelá speváčka (52) vytrela zrak aj mladým žabám: Na móle to dala bez podprsenky ako PANI!

Marcela Molnárová Zobraziť galériu (7)
Marcela Molnárová

BRATISLAVA - Dráždi aj na staré kolená! Známa speváčka Marcela Molnárová (52) popiera zákony prírody. Hoci mnohé ženy v jej veku sú už babky, ona akoby vôbec nestarla, práve naopak. Blondínka totiž aj v zrelom veku neustále ohuruje skvelým výzorom a dokonalými krivkami, ktoré sa nehanbí aj odhaliť. Na pondelkovým Bratislavských módnych dňoch v sexi outfite bez podprsenky vyrazila dych nejednému divákovi.

Vypálila rybník oveľa mladším modelkám! V pondelok odštartovali trojdňové Bratislavské módni dni, kde sa aj v tomto trinástom ročníku predviedlo na móle niekoľko známych tvárí. Okrem mladých moderátoriek z Fashion Tv, či bývalých finalistiek miss a kráľovien krásy, sa na móle objavila aj dáma, ktorá je od svojich „kolegýň“ o pekných 20 - 30 rokov staršia.  

Galéria: BMD 1
No keď sa objavila na móle, nik by nepovedal, že po ňom kráča 52-ročná speváčka. Štíhla, s dokonalými krivkami, s výstrihom po pás a bez podprsenky všetkým vyrazila dych. K tomu mladistvý účes, vlasy sčesané do chvosta a zo zrelej päťdesiatničky sa razom stala mladá žaba.

Reč je o speváčke Marcele Molnárovej, ktorá v poslednom čase dokazuje, že vek je naozaj len číslo, a keď sa chce, aj v zrelom veku dokážu ženy vyzerať mlado a očarujúco. Marcela je toho naozaj skvelým dôkazom. Veď pozrite sami! Fotografie z prehliadky nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marcela Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu