Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Christovej problémy s chudnutím: Chcela byť krajšia... Takmer skolabovala!

Ivana Christová Zobraziť galériu (12)
Ivana Christová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Hazardovala so zdravím! Bývalá Miss Československo 1989 Ivana Christová (44) sa už niekoľko mesiacov snaží zhodiť nadbytočné kilá. Dokonca sa nechala presvedčiť aj na účinkovanie v relácii V siedmom nebi, kde s chudnutím pomáhala aj pani Eve. Nakoniec však v jojkárskej šou známa brunetka priznala, že počas tvrdých tréningov niekoľkokrát odpadla od vyčerpania.

Stále na sebe maká! Bývalá federálna miss Ivana Christová nezahodila ani po tanečnej súťaži Tanec snov flintu do žita, ale naďalej na sebe poctivo pracuje. Dokonca sa nechala nahovoriť na spoluprácu s reláciou V siedmom nebi, kde najväčším snom istej pani Evy bolo tiež schudnúť.

Obe dámy sa tak pustili do boja s tukovými vankúšikmi. Niekoľko mesiacov makali s trénerom i bez neho. Tvrdá drina si však časom vyžiadala svoju daň. Ivana začala mať vážne zdravotné problémy, čo priznala aj vo štvrtkovom vysielaní.

„Toto je taký menší kolapsík,“ uviedla v dokrútke Christová, ktorá pri bežiacom páse ledva lapala po dychu. Následne prestala cvičiť a vyzerala, že je na tom naozaj zle. „Ja som seknutá. Toto sú pre mňa náročné cviky, mňa to bolí,“ priznala s utrpením v hlase brunetka. Dokonca sa o ňu bála aj jej spolubojovníčka v zhadzovaní kíl Eva. „Viackrát sa mi stalo, že som počas týchto tréningov odpadla z vyčerpania,“ otvorene prezradila Ivana a pokračovala ďalej: „Jednoducho som musela prestať cvičiť, moje telo povedalo: A dosť!“

Miestami to už vyzeralo údajne tak zle, že si mysleli, že bude potrebovať lekársku pomoc. Nakoniec to však bývalá miss zvládla a po viac ako pol roku driny, potu a odriekania zhodila Christová pekných 16 kíl. Ako sama priznala, najťažšie pre ňu bolo okrem cvičenia zvyknúť si aj na správne stravovacie návyky, ktoré zrejme stáli aj za jej kolapsom. A tiež psychika. „Keď sa uzdraví hlava, uzdraví sa aj telo,“ povedala v jojkárskej relácii chudšia a krajšia Christová, ktorá s kilami navyše mieni bojovať aj naďalej.

Viac o téme: Ivana Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu